@Janko, żeby spalić pytanie, należy podać prawidłową odpowiedź, a moje zdjęcie to nie osoba z twojego linku, tak jedynie je podpisałem, więc pytanie dalej aktualne i czekam na odpowiedź, potraktujcie to jako żart , Nadezhda Chizhova wyglada tak: http://womenprofile.blogspot.com/2010/1 ... zhova.html
@friducho co się stało z twoja kobiecą intuicją , tak łatwo dałaś się zwieść
Albatros, w dobrym momencie ściemniłeś i stąd dałem się wkręcić. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Niestety ta zabawa (i "podaj dalej") ma do siebie to, że średni czas poszukiwania rozwiązania wynosi ok. 10 minut (w "podaj dalej" poniżej 5 minut). Dlatego swego czasu odpuściłem sobie czynny udział w "podaj dalej" (za "kto to" nigdy nie przepadałem) ale śledzę co następni wymyślą.
Nie. Proponuję nie sugerować się czynnością wykonywaną przez "zagadkę" . Do strongwomen trochę jej brakuje choć z drugiej strony biorąc pod uwagę dyscyplinę którą uprawiała nazwa taka może być całkowicie uprawniona. Trzeba być naprawdę mocną. Jako podpowiedż dodam że ma ona dużo wspólnego na przykład z panną Łozniaki, Podolskim albo Dżoaną .