Kategorie biathlonowe:
1. Najlepszy biathlonista roku -
Jewgienij Ustjugow - choć muszę przyznać, że w tej kategorii miałem spory dylemat czy nie zagłosować na Svendsena, na którego jednak nie zagłosowałem, bo uważam że w tym roku nie prezentował swojego maksimum, a na olimpiadzie miał więcej szczęścia niż umiejętności.
2. Najlepsza biathlonistka roku -
Magdalena Neuner - bo w tym roku, jak była w formie, to rywalki mogły oglądać tylko jej karabin
3. Najważniejsze wydarzenie biathlonowe mijającego roku -
igrzyska w Vancouver4. Największa porażka biathlonowa mijającego roku -
sprint biathlonistów na igrzyskach, nigdy medaliści tego biegu nie będą w moich oczach pełnoprawnymi medalistami
Kategorie forumowe:
1. Ulubiony forumowicz -
RakunH, Masha,friducha, oczywiście innych forumowiczów też lubię, ale nie jestem politykiem, żeby wymieniać w tej kategorii wszystkich
2. Forumowicz o największym poczuciu humoru -
figaro56, Masha3. Forumowicz piszący najmądrzejsze posty -
forresty za posta w temacie najpiękniejsze biegaczki o ich antropogenezie, tym zagiął nawet mnie
4. Najbardziej (błyskotliwy) inteligentny forumowicz -
figaro56, chociaż te forum obfituje w wielu inteligentnych forumowiczów, a wyróżnienie figaro56 przyznaje za towarzyszące iteligencji w jego przypadku doświadczenie
5. Największy nabijacz -
dan, jakoś najbardziej mi pasuje do tej definicji, ze względu na częste umieszczanie w postach samych linków bez komentarza, dzięki czemu często wchodze na wiadomości, które już czytałem
, zgodzę się z RakuNH, że nie zasłużył na tą nominację, pomimo tego, że został żywą legendą.
6. Największy dyletant (osoba, która pisze o czymś o czym nie ma bladego pojęcia) - nie przypominam sobie, aby na forum udzielała się jakaś typowa blondynka
7. Największy dziwak -
matti - za swoje przekonania polityczne
8. Najbardziej pomocny forumowicz -
Kacpero2219. Ulubiony redaktor - nigdy nie zwracałem specjalnej uwagi na autorów postów na stronie biathlon.pl, więc ciężko mi teraz kogoś wytypować, przy okazji dodam, że redakcja moim zdaniem sporo zyskała po dołączeniu do niej Wojciech Bajaka.
10. Ulubiony temat -
BIegi narciarskie na igrzyskach w Vancouver
11. Najlepszy podpis w stopce - nigdy nie zwracałem specjalnej uwagi na podpisy w stopce, więc nie wiem
12. Najlepszy avatar -
dan, gdyż uważam, że gdyby przyznawano tytuł najsympatyczniejszego sportowca w Polsce Maja Włoszczowska wygrałaby bezkonkurencyjnie
13. Najbardziej niedoceniany forumowicz -
Daniel14. Najbardziej wkurzający forumowicz -
kasiak508, karol23 - nawet ja tracę cierpliwość czasami, jak widzę napisane przez tą osobę posty i wtedy się zastanawiam, czy skoro kasiak508 został zbanowany, to i karol23 nie powinien zostać z automatu zbanowany ?
W przyszłym roku proponowałbym dodanie kolejnej kategorii: najbardziej wartościowy nowy użytkownik forum.
markos7207 napisał(a):Jest taki jeden osobnik od czasu do czasu udzielający się na forum którego nie cierpię serdecznie ale żeby nie robić mu reklamy, nie wymienię jego nazwy
Bardzo nieelegancko ze strony Markosa, albo się osobę wymienia albo przemilcza, a nie takie coś. Równie dobrze ja mógłbym być tą osobą, bo nie raz zalazłem markosowi za skórę
, chociaż te od czasu do czasu do mnie nie pasuje bo odwiedzam te forum równie często jak Markos.