albatros napisał(a):Wg mnie to trochę nadinterpretowanie tego, co napisałeś w regulaminie, trudno tam znaleźć coś, co sugerowałoby, że zmiany sa mozliwe po wytypowaniu, a ono powinno się skończyć przed startem ME.
Poza tym, co zrobiłbyś w takiej sytuacji, stawiam na Glanc, odpadła w eliminacjach, wycofuję i nie mam punktów ujemnych? Podobnie sztafety, eliminacje jutro, finały w niedzielę. Jak któraś nie wejdzie, zmiany typu i też bez karnie?
Kacpero221 napisał(a):Ponadto, Menson poprawnie wytypował ilość medali i ich kruszce: 9 (2-2-5). Jeszcze raz gratulacje!
albatros napisał(a):Kto Ci doradził dodanie linku, teraz to może by Ci proces wytoczyli
![]()
albatros napisał(a):Tak poważnie, to orientuje się ktoś, jak jest z kopiowaniem takich rzeczy jak właśnie zasady takiej gry. Czy należy mieć zgodę autora, czy wystarczy olinkować i jakie mogą byc konsekwencje za rzucenie takiego materiału pod własnym linkiem. Z tego co wyczytałem na tej konkretnej stronce, to z jeszcze innego forum ktoś podbiera im materiały w wkleja jako własne.
Czy autor takiego typowania, może zakazać jej publikacji na innych forach?
Albo co w sytuacji, gdy wklejamy zdjęcia z internetu. Nie raz tu widzę masę Rosjanek, ale nie ma informacji o źródle czy autorze zdjęcia.
Wiem że to może nie najlepsze miejsce na taki watek, ale jak ktoś coś kojarzy, to niech się podzieli. U konkurencji goście mocno się wkurzyli
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości