Piłka nożna

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Piłka nożna

Postprzez Sven » 17 Kwi 2010 15:22

Manchester Is Reeeeed :wink: Szanse na mistrzostwo wciąż są i mam nadzieję, że Tottehnam po Arsenalu to samo zrobi z Chelsea :wink:
doliniarz napisał(a):Jeb**y MU znowu fuksem ograł city. Fuksiarze i tyle. Jeszcze tylko tego brakuje, żeby te ćwoki zostały mistrzami, to już będzie upadek angielskiej piłki. MU to dno i tyle w temacie.

Nie chcę tutaj nikogo obrażać odnośnie tego jakże "sportowego" tekstu więc powstrzymam się od komentarza...

City nigdy nie będzie miało "tego czegoś" co ma United ;)

Tak tylko dodam skromnie, że Manchester United jest wciąż Najpopularniejszym Klubem na Świecie ;)
Du bist mein Glück, Groß wie ein Planet
Deutschland & Neuner & United
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Miejscowość: DE

Postprzez zdzichu » 17 Kwi 2010 15:44

Co miałes na myśli z tym Arsenalem przecież Chelsea ich dwa razy w tym sezonie ograła w lidze wieć jeśli chcesz aby z kogutami było podobnie to nie mam nic przeciwko :wink:
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 17 Kwi 2010 16:19

zdzichu napisał(a):Co miałes na myśli z tym Arsenalem przecież Chelsea ich dwa razy w tym sezonie ograła w lidze wieć jeśli chcesz aby z kogutami było podobnie to nie mam nic przeciwko :wink:

Miałem na myśli to, że Arsenal ostatnio przegrał z Tottenham'em więc liczę na taki sam rezultat w dzisiejszym meczu z The Blues ;)
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez doliniarz » 17 Kwi 2010 19:29

Sven napisał(a):
doliniarz napisał(a):Jeb**y MU znowu fuksem ograł city. Fuksiarze i tyle. Jeszcze tylko tego brakuje, żeby te ćwoki zostały mistrzami, to już będzie upadek angielskiej piłki. MU to dno i tyle w temacie.

Nie chcę tutaj nikogo obrażać odnośnie tego jakże "sportowego" tekstu więc powstrzymam się od komentarza...

Napisałem to w emocjach, ale się pod tym co napisałem podpisuję w 100% i napisałbym to jeszcze raz. A, że niezbyt miło to wyraźiłem- trudno.
Mam się może zachwycać nimi? że jak nie wygrywają to sędzia dolicza za każdym razem kilka minut z nadzieją, że coś strzelą? Ile to już razy wygrywali oni po samobójach przeciwnika, albo karnych z kapelusza? DOŚĆ TEGO.

To może ja też zacytuję kilka twoich kontrowersyjnych postów, ale to już w innym temacie.
Awatar użytkownika
doliniarz
Młodzieżowiec

Postprzez zdzichu » 17 Kwi 2010 19:34

Własnie tego niezwykłego szcześcia które miał Manchester zabrakło dziś Chelsea porażka z kogutami niesamowicie komplikuje sytuacje :( :evil: a jeszcze jest ten trudny mecz z Liverpoolem , szkoda tego dzisiejszego meczu ,bedzie walka do samego końca ,ale Chelsea musi ją wygrać
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 18 Kwi 2010 02:12

Bravo Chelsea :lol: Mam nadzieję, że Torres i spółka w tym meczu dadzą z siebie wszystko i odbiorą im punkty.
Niestety United także ma jeszcze jeden bardzo ciężki mecz...
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez Kacpero221 » 18 Kwi 2010 09:23

Sven napisał(a):Bravo Chelsea :lol: Mam nadzieję, że Torres i spółka w tym meczu dadzą z siebie wszystko i odbiorą im punkty.
Niestety United także ma jeszcze jeden bardzo ciężki mecz...

Torres raczej nie zagra...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/ogromny-pech-fernando-torresa,1,3211231,wiadomosc.html
Awatar użytkownika
Kacpero221
Kadra A

Postprzez zdzichu » 18 Kwi 2010 11:43

Zebyście sie nie przliczyli w tym liczeniu na Liverpool ,Londynczycy też beda wiedzieli że muszą koniecznie wygrac ,i też dadzą z siebie wszystko ,ale poprostu niech tytuł zdobedzie lepszy i co najważniejsze (Chelsea dwa razy pokonała Manchester ,wiec wiadomo kto bardziej zasługuje na tytuł ) po sprawiedliwej walce
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Kacpero221 » 18 Kwi 2010 17:30

Fabiański zmarnował szansę na zabłyśnięcie przed Wengerem i wpuścił trzy (dwie z jego błędów) bramki w meczu z Wigan (2:3).
Awatar użytkownika
Kacpero221
Kadra A

Postprzez Kacpero221 » 20 Kwi 2010 18:03

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/kolejny-koszmarny-faul-wstrzasnal-futbolem,1,3212424,wiadomosc.html

Po ostatnich faulach, interwencja Lubańskiego w meczu Polska-Belgia w bodajże 1976 roku powinna być pokazywana młodzieży jako przykład gry fair-play.
Awatar użytkownika
Kacpero221
Kadra A

Postprzez RakuNH » 20 Kwi 2010 18:12

Za takie wejścia jako kare powinni dawać 12 rund choćby z Najmanem albo Gołotą po 40 :lol: Myślę że i tak by się nauczyli. A za powtórny faul 2 rundy z Pudzianem ale bez zasad :wink:

Ludzie sobie nie zdają sprawy że po takim faulu można NIE MIEĆ ŻYCIA! Tu nie chodzi nawet o grę... Ja miałem głupie skrecenie kostki które po prostu mi osłabiło stawy i muszę na nię uważać bo się łatwo kręcą a tu tną nogi jak sierpem :roll:
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez Sven » 20 Kwi 2010 20:03

Przypomina się Wasyl czy Eduardo... Za takie wejścia ja byłbym za dożywotnim zakazem gry w piłkę ;) Poszkodowanemu może zmarnować karierę (i nie tylko) a on sam będzie znów robił jako kosiara za jakieś 6 miesięcy (zależy jaka kara).
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez zdzichu » 20 Kwi 2010 20:50

Ja tak troche z innej beczki ,ma ktoś już jakąś ramówke tvp na mistrzostwa świata w Rpa jeśli tak to wrzućcie link ze stroną był bym bardzo wdzięczny
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 20 Kwi 2010 21:43

W pierwszym meczu półfinałowym Barcelona na San Siro uległa Interowi 3-1 :D (Mam nadzieję, że to Inter zagra w finale, najlepiej z Bayernem Monachium, który mam nadzieję nie na darmo wyeliminował Manchester i wygra LM :wink: )
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez karlos » 20 Kwi 2010 21:46

Pewne zwycięstwo Interu, Barcelona przez większość spotkania bezradna. W sumie zaskoczył mnie Guardiola po stracie 3 bramki, zdjął Ibrahimovica i od tej pory w polu Interu jako napastnik Barcy brylował Pique, który czasami nie wiedział co z tą piłką w polu karnym zrobić na szczęście dla Interu.
Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali
Awatar użytkownika
karlos
Żywa legenda

Miejscowość: Gdynia

Postprzez zdzichu » 20 Kwi 2010 21:48

A co to sie stało w Mediolanie ,wielka Barca pokonana :lol: i już napewno nie taka pewna siebie przed rewanżem ,czyżby Mourinho wreszczie miał sie doczekać zwyciestwa w lidze mistrzów ,w rewanżu pewnie nastawi swoj zespól tylko na kontry, a wiadomo że inter ma piłkarzy pod kontre Eto ,Sneijder ,czy tez lis pola karnego Milito ,oj bedzie sie działo na Camp Nou.A ten Mourinho to jednak jest gość po Chelsea dziś kompletnie odrętwił Barce i mam nadzieje ze dojdzie do finału Inter Bayern
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Masha » 20 Kwi 2010 22:19

2-0 bądź 4-1 dla Barcy w rewanżu. 12 godzin autokarem jednak zrobiło swoje...Gdyby nie Mourinho to może kibicowałabym Interowi, bo lubię włoskie klimaty, ale na jego zadufaną facjatę patrzeć nie mogę.
Zdecydowane NIE dla biathlonu bez Magdaleny Neuner!
Awatar użytkownika
Masha
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: okolice Słupska

Postprzez cloner » 20 Kwi 2010 23:40

Wielki Inter pokonał pewnie 3-1 śmieszną i pyszną Barcę.

Mourinho rządzi.
"Wierzę w radość, wierzę w miłość, wierzę w szczerość. Wierzę w dobroć, wierzę w przyjaźń a nie w pieniądz"

"Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad, bądź elegancki, najważniejsza nie jest kasa"
Awatar użytkownika
cloner
Użytkownik zbanowany

Postprzez dan » 21 Kwi 2010 15:18

Awatar użytkownika
dan
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Świętochłowice

Postprzez Masha » 21 Kwi 2010 15:39

Balottelli piłkarz, którego uwielbiam. Mario jest wielkim fanem podwórkowego rywala Interu. Zapraszamy do Milanu, już Cię tam wszyscy kochamy :wink:

A teraz Allez Lyon. Klub który tylko leciutko ustępuje w mojej hierarchii Milanowi. Allez! :wink:

P.S. Duche jestem z Tobą :wink: Barca będzie walczyć jak lew na Camp Nou.
Zdecydowane NIE dla biathlonu bez Magdaleny Neuner!
Awatar użytkownika
Masha
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: okolice Słupska

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości