Piłka nożna

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Piłka nożna

Postprzez zdzichu » 16 Mar 2010 22:26

Nie no nie możliwe chyba to jednak koniec przygody Chelsea to Ancelotti się naciał na Interze mam nadzieje że się pozbierają ale w 80 minut bramki nie strzelili to w 10 mają dwie strzelić cięzko będzie :(
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 16 Mar 2010 22:30

Bardzo ciężko będzie o tą bramkę szczególnie bez Drogby...
Du bist mein Glück, Groß wie ein Planet
Deutschland & Neuner & United
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Miejscowość: DE

Postprzez zdzichu » 16 Mar 2010 22:40

Noi i odpadli teraz pozostaje już walka o mistrzostwo Anglii teraz to już chyba Abramowicz całkiem przestanie wydawac grube miliony na transfery wyjątkiem może być Ribery ale on raczej do Chelsea nie trafi ,ten Drogba to rozczarował na maksa takis sezon w premiership a tu nic moze ten awans Interu wział sie z tego ze Mourinho swietnie zna charekterystyke Chelsea ,no ale jednak niestety the blues byli tłem tego zespołu który gra w premership :(
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 16 Mar 2010 22:43

W LM były dwa wielkie pojedynki Angielsko-Włoskie, z których wyszedł remis 1(ManUtd) : 1(Inter). Osobiście to cieszę się z ich porażki i mam nadzieję, że nie dadzą rady ManUtd w lidze. Jednak nie sądziłem, że przegrają u siebie...
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez doliniarz » 16 Mar 2010 22:47

Szczególnie zawiódł środek pomocy w Chelsea, bo prostopadłych piłek do napastników było jak na lekarstwo. Odpadają moje ulubione drużyny :( . Najpierw Juventus teraz Chelsea. Zostal mi aby Arsenal, ale z tą plagą kontuzji to chyba nic nie zwojują. :( Jednak: Arsenal do booooooooooooju :!:
Awatar użytkownika
doliniarz
Młodzieżowiec

Postprzez Sven » 16 Mar 2010 22:51

Chcialbym spotkania ManUtd z Arsenalem lub Interem :D W ostatnich spotkaniach absolutnie dominował Manchester.
Ciekawe jaki jutro opór postawi VFB? Myślę, że będzie stać ich na gola.
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez doliniarz » 18 Mar 2010 21:27

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html
Juve dlaczegoooooo? Bo się zabiję. Przegrać z taką zaliczką i przy prowadzeniu w rewanżu :x :oops: :roll:
włoska piłka jednak umarła kilka lat temu.
Awatar użytkownika
doliniarz
Młodzieżowiec

Postprzez zdzichu » 18 Mar 2010 21:45

Uuu to ciekawa niespodzianka takie Juve klub z wielkimi tradycjami który chce znów wrócic szpicy klóbów europejskich wydają dużo kasy na nowych piłkarzy a tu takie baty z Fulham no no nie zazdroszcze kibicą i fanom tego klubu
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez Sven » 18 Mar 2010 22:31

Szkoda Juve, stawiani w gronie faworytów LE znów zawodzą jak niegdyś Bayern, który odpadł w półfinale Pucharu UEFA kilka lat temu a tez był murowanym faworytem. Zobaczymy czy inny z faworytów będzie grał dalej - Liverpool.
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez doliniarz » 19 Mar 2010 12:30

Wyniki losowania 1/4 finału:

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux
Bayern Monachium - Manchester United
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Inter Mediolan - CSKA Moskwa

Wyniki losowania 1/2 finału:

Bayern Monachium / Manchester United - Olympique Lyon/Girondins Bordeaux
Inter Mediolan/CSKA Moskwa - Arsenal Londyn/FC Barcelona

No nie! koszmaaaaaaaaar dla Arsenalu :cry:
Awatar użytkownika
doliniarz
Młodzieżowiec

Postprzez ssonicsl » 19 Mar 2010 13:25

Szkoda że Lyon trafił na Bordeaux. Wolałbym 2 francuskie drużyny w półfinale. Za Arsenalem płakać nie będę, mimo że jest to jedyna angielska drużyna którą toleruje.

W finale chętnie widziałbym Bordeaux - CSKA ale to jest nierealne. Więc niech już tym rywalem dla Girondins będzie Inter (ich to nienawidzę, więc miło będzie oglądać ich wielką klęskę).

Co do wczorajszej LE. Juventus klęska totalna, ja nie wiem jak można było przegrać ten mecz. Rozumie, brak obrońców ale na litość to było Fulham a nie Manchester. 4:1 WSTYD. Co do zachowania Zebiny i środkowego palca. Jeśli to prawda że "kibice" Juve ubliżali mu cały mecz to się dziwię jego zachowaniu. Zebina to słaby piłkarz, zwrotność Titanica, sam nie mogę zrozumieć co on jeszcze tam robi ALE to jest wciąż gracz Juventusu. "Kibice" w tym wszystkim zachowują się jeszcze gorzej niż Stara Dama gra. A dla klubu pozostało teraz jedynie ratować 4 miejsce w lidze.

No i wczorajszy mecz Werderu z Valencia po raz kolejny udowodnił wyższość LE/PUEFA nad LM. Spotkania co roku tych samych drużyn (cud na cudami że w tym roku nie było okazji oglądać dwumeczu Chelsea - Liverpool) robią się strasznie nudne. A w LE zawsze jakiś powiew świeżości i gra gdzie ważniejszym celem jest mecz wygrać, niż go nie przegrać.

Zakończone i losowanie LE. Wolfsburg ma otwarta drogę do finału.

Wyniki losowania 1/4 finału Ligi Europy:

Fulham Londyn - VfL Wolfsburg
Hamburger SV - Standard Liege
Valencia - Atletico Madryt
Benfica Lizbona - FC Liverpool

Wyniki losowania 1/2 finału Ligi Europy:

Hamburger SV / Standard Liege - Fulham Londyn / VfL Wolfsburg
Valencia / Atletico Madryt - Benfica Lizbona / FC Liverpool

Życzę sobie finału Wolfsburg - Benfica (ew Valencia). Byłby to naprawdę otwarty mecz.
ssonicsl
Kadra A

Postprzez Sven » 19 Mar 2010 15:31

Manchester - Bayern :) Taki finał chciałem jednak los spotkał te dwie ekipy już teraz :( 65% dla ManUtd 35% Bayern i tylko wtedy gry formę utrzyma Robben i Ribery. Z Francuskimi ekipami ManUtd dobrze sobie radzi więc czekam w Madrycie na udany rewanż za ubiegłoroczną porażkę z Barcą.
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez Sven » 21 Mar 2010 16:59

Dziś w straciu odwiecznych rywali w Teatrze Marzeń oczywiście lepszy okazał się Manchster United pokonując Liverpool 2-1. ManUtd przegrywało od 5min po golu Torresa jednak 7 min później wyrównał niezawodny w tym sezonie Wayne Rooney :D . Gola na zwycięstwo i pozycję lidera strzelił Park J.S. :wink:
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Postprzez zdzichu » 03 Kwi 2010 11:17

Dziś wielkim mecz Manchester Chelsea czerwone diabły bez Rooneya ,a wiec ich siła spada o połowe i licze na to że Chelsea to wykorzysta ,pewnie bedzie mecz wielkiej walki tak jak było to w pierwszym spotkaniu na Stamford ,ciekawe ile Manchester jest wart bez Rooneya mam nadzieje że niewiele i ze Chelsea wygra ten mecz i obejmie prowadzenie w tabeli :D
zdzichu
Mistrz Świata

Postprzez 19Kolejorz95 » 03 Kwi 2010 12:19

Mnie dzisiaj ciekawi mecz
Lech - Legia :lol: :lol:

Jak to powiedział pan Reiss , polski mecz Real - Barcelona :lol:
Lindsey Vonn:*
Awatar użytkownika
19Kolejorz95
Junior młodszy

Miejscowość: Kalisz

Postprzez RakuNH » 03 Kwi 2010 12:25

Wydaje mi się że Legia wygra i Kolejarz po raz kolejny idący na mistrza straci już na to szansę.

Niestety całkiem możliwe że spełni się czarny scenariusz i Wisła będzie mistrzem a Cracovia się utrzyma :wink: No ale liczę na scenariusz diametralnie odmienny.

Moja wymarzona trójka:

1.Lech
2.Ruch
3.Wisła

Spadek
15.Cracovia
16.Arka Gdynia
:D

Rok 2016
1. Hutnik Kraków :wink:
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez 19Kolejorz95 » 03 Kwi 2010 12:29

Chcaiłbym żeby Kolejorz wygrał, mam dość tych mistrzostw ala Wisła - Legia :D :D
Nie wiem od urodzenia nie przepadałem za Legią i mam nadzieję, że nie wystąpi w europejskich pucharach

Raku ta twoja trojka mi sie podoba :D :D ... Aha i trzymam razem z tobą kciuki za rok 2016 :lol: :lol:
Lindsey Vonn:*
Awatar użytkownika
19Kolejorz95
Junior młodszy

Miejscowość: Kalisz

Postprzez RakuNH » 03 Kwi 2010 12:32

Legia nie powinna wystąpić w pucharach ze względu na te konflikty na linii kibice (dla innych kibole dla mnie kibice) - ITI. Po co grać dla pustych trybun a wyjazd się skończy pewnie mega rozpie**** (bez względu na to z kim by grali) dlatego też dałem na 3 Wisłe mimo że to wróg nr 1 ale Legia na razie w pucharach grać nie powinna. Mam nadzieje że Ruch zagra bez kompleksów i może się nie skompromituje. Sobiech im się coraz bardziej wyrabia i jak dojdzie Niedzielan to mogą być mocni z przodu.

Rok 2016 to pewniak :wink:
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez doliniarz » 03 Kwi 2010 12:39

zgadzam się z wami w 100%. Byle wisła nie była mistrzem bo tylko jeszcze bardziej kompromituje Polskę w europie. Co to za mistrz, który nikogo z czołówki nie umie ograć. Trafi na mistrza San Marino i odpadnie. Co do legii to musi dostać dzisiaj od Lecha bo to wróg zresztą podobnie jak wisła. KOLEJORZ do bojuuuuu!!!
Awatar użytkownika
doliniarz
Młodzieżowiec

Postprzez Sven » 03 Kwi 2010 12:41

zdzichu napisał(a):Dziś wielkim mecz Manchester Chelsea czerwone diabły bez Rooneya ,a wiec ich siła spada o połowe i licze na to że Chelsea to wykorzysta ,pewnie bedzie mecz wielkiej walki tak jak było to w pierwszym spotkaniu na Stamford ,ciekawe ile Manchester jest wart bez Rooneya mam nadzieje że niewiele i ze Chelsea wygra ten mecz i obejmie prowadzenie w tabeli :D

W poprzedniej kolejce Manchester pokazał wygrywając 4-0 na wyjeździe , że bez Rooney'a jest wstanie wygrywać. Wtedy dwa gole strzelił dzisiejszy jedyny napastnik Berbatov. Dziwi mnie, że w "11" nie ma Nani'ego ale mam nadzieję, że wejdzie na plac gry.
Więc, Glory ManUtd ;)
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości