Już wielkie emocje podczas meczu Cracovii z Legią. Moim zdaniem szczęsliwe zwycięstwo Legii
 Już wielkie emocje podczas meczu Cracovii z Legią. Moim zdaniem szczęsliwe zwycięstwo Legii 
 Licze oczywiście, że Manchester bez problemu obroni zaliczkę jaką wypracował sobie na San Siro i spokojnie awansuje
 Licze oczywiście, że Manchester bez problemu obroni zaliczkę jaką wypracował sobie na San Siro i spokojnie awansuje  Mam nadzieję, że Bayern nie da się i także przejdzie dalej.
 Mam nadzieję, że Bayern nie da się i także przejdzie dalej.
Sven napisał(a):Ruszyła wreszcie "super" ligaJuż wielkie emocje podczas meczu Cracovii z Legią. Moim zdaniem szczęsliwe zwycięstwo Legii
 Zarówno Wiśle jak i Cracovii życzę 0 pkt na naszym stadionie.
  Zarówno Wiśle jak i Cracovii życzę 0 pkt na naszym stadionie.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Cieszy także porażka Chelsea u siebie. Tym lepiej dla Manchester'u United:D
 Cieszy także porażka Chelsea u siebie. Tym lepiej dla Manchester'u United:D

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Glory ManUtd
 Glory ManUtd

Podobnie bardzo cieszy mnie  zwcięstwo Juventusu i Arsenalu!!
  Podobnie bardzo cieszy mnie  zwcięstwo Juventusu i Arsenalu!!
 Ale chociaż ładnie wyglądali. Szkoda, że nie było Nesty, on zawsze jest najprzystojniejszy na boisku, a tak to nawet nie było na kim zawiesić spojrzenia
 Ale chociaż ładnie wyglądali. Szkoda, że nie było Nesty, on zawsze jest najprzystojniejszy na boisku, a tak to nawet nie było na kim zawiesić spojrzenia   No nic pocieszę się widokiem Nojnerki ze złotem olimpijskim (a nie trzeba było przed ostatnim strzelaniem w pościgówce mówić, że może nawet Milan i Maria wszystko poprzegrywać byleby było złoto, Sharapova pewnie też poleci szybko z IW
 No nic pocieszę się widokiem Nojnerki ze złotem olimpijskim (a nie trzeba było przed ostatnim strzelaniem w pościgówce mówić, że może nawet Milan i Maria wszystko poprzegrywać byleby było złoto, Sharapova pewnie też poleci szybko z IW   ).
 ). Allez chłopcy!
 Allez chłopcy!
 Odpadł Real Madryt... Zespół -> Cristiano Ronaldo i 10 statystów...
 Odpadł Real Madryt... Zespół -> Cristiano Ronaldo i 10 statystów...

Chciałbym aby zagrał Beckham na MŚ. Szkoda, że nie weszła na pocieszenia jego mega bomba. Dziś najlepszy piłkarz Milanu, znakomite dośrodkowania. Co do MŚ to oczywiście na Niemców stawiam a jedynym faworytem LM jest właśnie Manchester.
 Chciałbym aby zagrał Beckham na MŚ. Szkoda, że nie weszła na pocieszenia jego mega bomba. Dziś najlepszy piłkarz Milanu, znakomite dośrodkowania. Co do MŚ to oczywiście na Niemców stawiam a jedynym faworytem LM jest właśnie Manchester.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości