Lech - piłkarsko trafił średnio. Myślę że Hapoel i Basel by byli o wiele gorszymi rywalami a szczególnie Hapoel który ładnie ciśnienie podczas sparingów. Wiadomo że lepszy byłby Litex no ale jest Sparta i jest nieźle bo można powalczyć. Dodatkowo kibice Kolejorza dostali 2100 biletów a starali się o 3500 także mecz prawie u siebie. Pozytywem jest też rewanż u siebie. Kibicowsko dobre losowanie

Wisła - w sumie musiałaby wygrać z każdym z tej grupy ale dobrze że nie dostała Maccabi. Lepiej żeby wygrała drużyna z Irlandii Północnej to chociaż Polonia się trochę zmobilizuje

Ruch - piłkarsko trafił bardzo dobrze bo Austria nawet jak wejdzie to w pierwszym meczu nie zachwyciła. A jak nie wejdzie to Siroki z BiH są do ogrania. Wyjazd do Austrii dla kibiców mógłby być ciekawy i zapewne byłaby podoba inwazja jak Legii kilka lat temu. Ruch na pewno nie ma co narzekać. Jedynie Hibernian można by uznać za lepszy.
Jaga - piłkarsko średnio. Galatasaray to by był pogrom a myślę że z Mortherwel by mieli dużo większe szanse. Za to kibicowsko mają wyprawę życia w gorące Greckie tereny. Ekipa Arisu prezentuje się konkretnie

Wreszcie te mecze powinny jakoś wyglądać i na trybunach i na boisku także będzie co oglądać i mam nadzieje że Polskie drużyny jeszcze coś pograją. Szczególnie liczę na Lecha no i na Jagę która miażdży w sparingach.