figaro56 napisał(a):ME przed Ewą jeszcze będzie mam nadzieję dość sporo. Jej imprezą są MŚJ.
Pamiętam jak kiedyś komuś w tyczce nie zaliczono próby mimo iż poprzeczka została na stojakach. Podobno dlatego, że przekręciła się. Przez moment myślałem, że to samo spotka Soberę którego poprzeczka wyraźnie się obróciła. Nedops jak to jest w końcu. Może się obrócić czy nie? Z drugiej strony to Czesi by tak tego nie zostawili gdyby coś było nie tak.
Wiedziałem, że ten Żabojadzik się kiedyś natnie z tym zaczynaniem konkursów tak wysoko. Dla niego lepiej teraz niż na IO.
figaro56 napisał(a):Pamiętam jak kiedyś komuś w tyczce nie zaliczono próby mimo iż poprzeczka została na stojakach. Podobno dlatego, że przekręciła się. Przez moment myślałem, że to samo spotka Soberę którego poprzeczka wyraźnie się obróciła. Nedops jak to jest w końcu. Może się obrócić czy nie?
damian940915 napisał(a):Natomiast dla mnie poziom tego konkursu jest kolejnym dowodem, że ME w roku olimpijskim to porażka po całości.
figaro56 napisał(a):Jeszcze jedno mnie interesuje. Czy Tichon też ma na numerze napis "Jestem czysty, nie biorę". To jest dopiero kpina start tego notorycznego koksiarza.
figaro56 napisał(a):Jeszcze jedno mnie interesuje. Czy Tichon też ma na numerze napis "Jestem czysty, nie biorę". To jest dopiero kpina start tego notorycznego koksiarza.
figaro56 napisał(a):Skończ już chłopie z tą polemiką w stylu "a w Ameryce murzynów biją". Gatlinowi darowano bo zdecydował powiedzieć wszystko co wie na temat dopingu. Czy te informacje były tego warte tego nie wiem. Podobnie jest ze Stiepanową. Obydwoje skorzystali z instytucji świadka koronnego. Zeznania Stiepanowej były istotne dla WADA, IAAF i MKOL. Co powiedział Gatlin? Cholera go wie. Gardzę wszelkimi dopingowiczami, tymi polskimi też.
Snill Jenta napisał(a):Norweski dublet w biegu na 1500 metrów - złoto i brąz dla braci IngebrigtsenChyba Northugi przyniosły im szczęście
Plus niepochlebne opinie na temat tureckiego importu - i mają rację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości