Guarded napisał(a): Grigor natomiast robi malutkie postępy. Mały turniej wygrany, potem większy, w tym czasie jeszcze półfinał Wielkiego Szlema i on ciągle odnotowuje progres, dlatego o jego formę ja bym się nie martwiła.
weiner napisał(a):Szybka porażka Ulki 6:2 6:0 - nie tak to miało wyglądać ... Dzika karta nie pomogła również Zvonarevej a bardzo szkoda, miałem nadzieję, że uda jej się wrócić do czołówki ale słabiutko to wygląda niestety. Ciekawy jestem jak poradzi sobie Caro. Ostatnio idzie jej mówiąc delikatnie nie za dobrze, w drugiej rundzie zagra z groźną Serbką Bojaną Jovanowsky. Radzia zmierzy się z kwalifikantką GB - Heather Watson, bilans 2:0 dla Polki.
Guarded napisał(a):Nawet nie wiem, co powiedziec. Vika, moja ulubiona tenisistka, zmienia sie nie do poznania. To jest naprawde zenujace, gdy caly czas ma wymowki zwiazane z kontuzjami. W tamtym roku bolalo ja zupelnie wszystko. Niech sie dziewczyna lepiej skupi na tenisie, bo teraz to sa jakies zarty. Przykro mi na.to patrzec, bo jak mowilam, jest lub byla moja ulubiona tenisistka.
Oczywiscie juz mowi, ze moze nie zagrac w Miami. Na imprezke otwieracjaca pewnie pojedzie
Guarded napisał(a):A Serena? Ona tez na korcie nie jest zawsze milutka. Grozila, ze zabije liniowa, kloci sie z Jankovic
Vika bronila sie fantastyczna gra. Imponowala mi tym, ze swietnie gra przeciwko Serenie. Teraz nawet nie umie pokonac slabszej zawodniczki. Jej sprawy sercowe mnie nie obchodza, ale spadek jej formy zaczal sie od momentu poznania RedFoo. Smutne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości