kocur1983 napisał(a):Płacz Tereski wg Was spowodowała śmierć brata Astrid? Dobre sobie. Ja to odebrałem całkiem inaczej. Uwielbiam te wszystkie norweskie szopki. Dziś te z płaczem i wypowiedziami Marit, że ona juz jest spełniona na tych IO uznaję za najlepsze. Kalla była świetna, odskoczyła w jednej chwili. Szkoda tylko, że przy zjeździe popełniła ten błąd co zazwyczaj robią wszystkie rywalki uciekające Marit. Ona tylko czeka na zjazd i mija wszystkie niczym pachołki
. Trzeba przyznać, że Marit technicznie pięknie biega na nartach, miło się na nią patrzy. Szkoda Justyny bo miała szansę chociaż sie trochę powieźć za plecami rywalek, o medalu raczej nie było mowy ale strata byłaby przynajmniej mniejsza. No i Heidi też na duży plus, chociaż wyprzedzić na finiszu Tereskę to chyba nie problem
Mateusz napisał(a):To miały być jej igrzyska, a wszystko zaczęło się już na początku sezonu od piszczeli, przez co nie mogła trenować łyżwy tak jak chce, później rezygnacja z Tour de Ski - co zakłóciło plan przygotowań do Soczi, a na koniec kontuzja stopy.
Natomiast u Bjoergen wygląda to zupełnie odwrotnie, stąd na kolejnych imprezach mistrzowskich zostaje multimedalistką.
weiner napisał(a):Jak obstawiacie jutrzejszy bieg mężczyzn? Liczę na dobry występ Dario, w Toblach pokazał, że nie wolno go skreślać. Mam też nadzieję, że Sundby zdobędzie swój pierwszy indywidualny medal olimpijski
– Cieszę się, że mam ten bieg za sobą. Było bardzo ciężko, w słońcu gorąco, zaś w cieniu zimno. Pożyczyłam narty od Sylwii, bo ma lepsze ode mnie. Spisały się super - dzięki Sylwia, ale ja słabiej powiedziała Maciuszek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości