Mateusz napisał(a):No nie jestem chętny karania, bo on aż tak bardzo tego regulaminu nie złamał, ale np. nazwanie Marit dz... jest przegięciem. Sam jej nie lubię i sam ją często krytykuję, ale nie nazwałbym jej tak. Jestem za tym, aby nie dawać mattiemu ostrzeżenia ani bana, po prostu niech dostanie ostatnią szansę.
Janko10 napisał(a):friducha napisał(a):...Nie mam też specjalnego "żalu", że miała takie, a nie inne czyli komunistyczne poglądy. Inne czasy i inne realia i nie jeden uległ wtedy magii proletariatu i budowania nowego ładu...
No to się bardzo dziwię. Ale skoro są na świecie komuniści to dlaczego nie mają być ludzie, którzy ich akceptują...
Dla mnie to, że ktoś spał z Trockim nie ma jakiegoś specjalnego znaczenia... ale, że miał poglądy (na dodatek skrajnie) komunistyczne to już inna historia. I trudno mi podziwiać takiego kogoś za coś innego, chociażby nawet wybitnego. To trochę tak, jakbym miał podziwiać mordercę, że ładnie gra na fortepianie a jeszcze lepiej, pięknie krwią maluje na ścianie. Mordercy po prostu nie wysłucham, ani nie obejrzę jego malunków...
No i jeszcze jedno, masz też pewnie zrozumienie dla wielu utalentowanych faszystów, bo "inne czasy i inne realia i nie jeden uległ wtedy magii ... budowania nowego ładu". Ja nie mam.
No to pewnie podpadłem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość