RakuNH napisał(a):Dokładnie. Na razie to Kruczek ma "sparingi" jeśli by to porównać skoki do piłki nożnej. Sezon zaczyna się w listopadzie i wtedy zawodnicy mają być w najwyżej formie. Fajnie wygrać z Barceloną sparing ale już dołowanie później w lidze nie jest takie fajne.
No cóż... Muszę zacytować swoje słowa.
figaro56 napisał(a): Raku wytłumacz mi po co ten Kruczek ciągnie za sobą tego Bachledę. Chłop ma chyba już 29 lat albo coś koło tego i jedyny talent jaki pokazał to kadrowego klauna bo jeszcze tego sportowego talentu nie miałem okazji obejrzeć. Wiem, że w tej mizerii jest lepszy od młodych ale perspektywiczny to on nie jest chyba. Pytanie czy to wszystko na co ich stać? Czy może pierwsze koty za płoty. Zobaczymy w środę w Kuopio.
Występy Polaków straszna żenada ale spójrz na to obiektywnie. Nie mam za bardzo czasu na dokładną analizę ale Bachleda był na treningach nr 3 i zapewne w kraju skakał dobrze. To po pierwsze. Po drugie przynajmniej wszedł do konkursu a przy takim limicie takie powinno być jego zadanie (i może jakieś wślizgnięcie się do 30). On jest takim starszym zapychaczem miejsca który przy takim limicie jest potrzebny. Bardziej mnie ciekawi szczyt formy Kubackiego w sierpniu

karlos napisał(a):RakuNH chyba się załamał, widząc jak nasi skaczą, bo ostatnio w ogóle na forum nie pisze. W sumie biorąc pod uwagę również postawę naszych kombinatorów jest nad czym ręce załamywać. Bachledę Kruczek wziął, aby wszyscy nasi skoczkowie nie lądowali na buli
. Nadzieja w tych, z którymi Kruczek nie pracował
.
W kombinacji jakoś bardzo załamany nie jestem. Odniosę się w odpowiednim temacie