Jestem obrażony, gdyż aktualnie poniekąd posiadam w domu kropelkę, poxipol(na reklamie jakiś gościu tym łopatę nawet kleił) oraz roślinny klej biurowy i nie muszę używać płynów ustrojowych do przyklejania czegokolwiek. A Figarowej przykleiłem ostatnio podeszwę przy kozakach, gdyż posiadam także klej szewski. No dobra ten klej Figarowa kupiła sobie sama ale w domu jest.
Coraz więcej panów się ujawnia tak trzymać! Masha jestem pod wrażeniem, super zdjęcie w koszulce piłkarskiej nie no RESPECT Milan powinien być dumny z takiej fanki!
Tak jak obiecałam wstawiam fotkę w sukience z wesela. Mam tylko jedno zdjęcie Niestety panienka z boku kółka mi pacnęła welon i nie zostałam nową panną młodą. Pan z boku to mój najważniejszy dodatek http://img840.imageshack.us/img840/8719 ... 6large.jpg
Uważaj Masha bo ten facet taki jakiś ziemniakopodobny. Jak ograniczysz aktywność na forum to znaczy, że miałem rację. Welonem się nie przejmuj. Z mojego doświadczenia mogę ci powiedzieć, że małżeństwo to mocno przereklamowana instytucja.