zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
matti napisał(a):Tymczasem pod Pałacem dzieje się to, czego się można było spodziewać.
matti napisał(a):Niech sobie ten krzyż tam stoi, komu przeszkadza??
matti napisał(a):Niech sobie pomnik tzw. mohery wybudują i wtedy go przeniesiecie.
ssonicsl napisał(a):A słyszał Pan o takim dziwacznym pojęciu zwanym prawem? To co matti może jutro ja Tobie przed drzwiami do domu postawię olbrzymi krzyż który ci zarygluje wejście? I go nie usuniesz
Większość osób jest za usunięciem. Demokracja? W ogóle co on tam robi? Czy po mojej śmierci ktoś postawi krzyż w miejscu gdzie pracowałem czy mieszkałem? NIE. Nawet bym sobie tego nie życzył.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość