markos7207 napisał(a):Musisz się zdać Frida na tefałpe, ale dopiero jak wrzucą ten bieg na stronę bo na razie go jeszcze tam niema.
molibden napisał(a):Ja nie chcę żadnej napinki. Uważam tylko ze jeśli ktoś wysuwa jakieś oskarżenia natury finansowej, zarzuca komus przekręty czy niegospodarność to wypadałoby się po prostu pod takimi zarzutami podpisać. Anonimowo to można na kazdego napluć ale gdy ktoś to robi powinien zrezygnowac z anonimowości. O Tajnerze można długo, ma swe wady, zalety i można dyskutować ale nie wolno przekraczać jakichś granic... Może przesadziłem z określeniem "nawiedzony kretyn" ale on z każdym postem udowadnia że aż tak bardzo znów się nie myliłem. Tajner jest jaki jest ale nie da sie ukryć że jakieś wyniki są choć w biegach gdyby nie było Justyny to byłoby jak zawsze. Może dobrym pomysłem byłoby gdyby Justyna jako osoba mająca niekwestionowany autorytet publicznie wyłuszczyła o co tak naprawdę chodzi skoro rozmowy w cztery oczy nie dają rezultatu bo jak widzę ciągle są jakieś problemy
SKI 1 napisał(a):molibden napisał(a):Ja nie chcę żadnej napinki. Uważam tylko ze jeśli ktoś wysuwa jakieś oskarżenia natury finansowej, zarzuca komus przekręty czy niegospodarność to wypadałoby się po prostu pod takimi zarzutami podpisać. Anonimowo to można na kazdego napluć ale gdy ktoś to robi powinien zrezygnowac z anonimowości. O Tajnerze można długo, ma swe wady, zalety i można dyskutować ale nie wolno przekraczać jakichś granic... Może przesadziłem z określeniem "nawiedzony kretyn" ale on z każdym postem udowadnia że aż tak bardzo znów się nie myliłem. Tajner jest jaki jest ale nie da sie ukryć że jakieś wyniki są choć w biegach gdyby nie było Justyny to byłoby jak zawsze. Może dobrym pomysłem byłoby gdyby Justyna jako osoba mająca niekwestionowany autorytet publicznie wyłuszczyła o co tak naprawdę chodzi skoro rozmowy w cztery oczy nie dają rezultatu bo jak widzę ciągle są jakieś problemy
Powiedzmy ze tez przesadzilem ,tak czy inaczej koncze dyspute na ten temat.Dodam ze nie mowilem w kwesti finansowej o nadurzyciach -tylko brak jakiejkolwiek wiedzy i totalne zaniedbywanie innych dyscyplin kosztem jednej.Co do Justyny gdyby publicznie powiedziala co dzialo sie przez wiele lat i jak byla traktowana to by rozpie....la caly zwiazek PZN-u ,a to nikomu nie potrzebne ,tym bardziej ze poprzedni prezes był jeszcze lepszym delikwentem.Nie sadze tez by kiedykolwiek zarowno Ona jak Wierietielny rozmawiali zbyt dlugo w cztery oczy z prezesem-bo niby o czym ? O astronomii?? Tyle w temacie.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
shunrey napisał(a):Nie wiem czy już było, ale bardzo ważne info z twita Parfjanowicza - Jaśkowiec plus Kowalczyk w środę w sztafecie sprinterskie. Trenerzy Ivan I Aleksander uzgodnili... Dla mnie Trolololo :O Że Jaśkowieć? Że jak? Prędzej bym na Kubińską lub na Szymańczak postawił ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości