figaro56 napisał(a):No powiedz sam czy ona nie wygląda jak przodownica pracy w kołchozie na tych socrealistycznych plakatach. (Umalowana burakiem)
Nie jest to Czeska piosenkarka ale biega i strzela jak szalona a szalone dziewczyny się ceni

figaro56 napisał(a):No powiedz sam czy ona nie wygląda jak przodownica pracy w kołchozie na tych socrealistycznych plakatach. (Umalowana burakiem)
weiner napisał(a):Nie jest to Czeska piosenkarka ale biega i strzela jak szalona a szalone dziewczyny się ceni
Jak szalona to strzelała, gdy zapałałem do niej sympatią. Ale co do reszty zgoda - ja właśnie takie krejzole sobie upatruję na trasach. I nawet teraz mi troszkę smutno, że ta Daszka obecnie taka do bólu, betonowo precyzyjna
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
leosiek napisał(a):Wszystko tu jeśli chodzi o sztafetę naszych pań zależy przede wszystkim od Magdy Gwizdoń, a w szczególności jej strzelania, bo chyba tylko ona może pokusić się o karniaka, a przy tak łatwej strzelnicy z karną rundą to już będzie pozamiatane. Pałka słabo biega, ale na pierwszej zmianie szybko biegających raczej nie ma, a prócz jednej wpadki raczej nie ma w zwyczaju zawalać. Ziemniakowska rok temu w Soczi zaliczyła kapitalny występ w sztafecie(gdzie Polki mimo karnej rundy były 4, jeśli dobrze pamiętam?) i mam nadzieję, że go powtórzy.
Właściwie ciężko wskazać jakieś faworytki w tym biegu sztafetowym; Rosjanki i Niemki to jakaś czarna rozpacz, Francuzki nie lepiej, Ukrainki dobrze strzelają, ale tutaj właściwie nic im to nie daje, może być dużo niespodzianek i historyczne klęski.
SKI 1 napisał(a):Nie przesadzaj z tym "człapaniem" Moniki -pobiegla naprawde fajnie ,o wiele lepiej niz w startach przed IO -wogole jest swietna dziewczyna-cały sezon poza kilkoma biegami ma swietny biegowo, podobnie jak Weronika .Zreszta trudno po dzisiejszym starcie wyciagac jeszcze wnioski ,bo szlag trafił panel IBU i dalej nie ma raportow z tej masowki ,o ile nie beda takie jak po biegu zaraz.
esbek napisał(a):SKI 1 napisał(a):Nie przesadzaj z tym "człapaniem" Moniki -pobiegla naprawde fajnie ,o wiele lepiej niz w startach przed IO -wogole jest swietna dziewczyna-cały sezon poza kilkoma biegami ma swietny biegowo, podobnie jak Weronika .Zreszta trudno po dzisiejszym starcie wyciagac jeszcze wnioski ,bo szlag trafił panel IBU i dalej nie ma raportow z tej masowki ,o ile nie beda takie jak po biegu zaraz.
"człapanie" Moniki to przytyk do jednego z forumowiczów, który napisał kiedyś, że nie ma co wysyłać na zawody "człapiącej" Moniki. Niedługo po tym zdobyła medal Mistrzostw Świata.![]()
A tym który tak narzekają na zbyt wolny bieg jakichś zawodników proponuję, żeby sami założyli narty i pobiegli szybciej.
A tym który tak narzekają na zbyt wolny bieg jakichś zawodników proponuję, żeby sami założyli narty i pobiegli szybciej.
RakuNH napisał(a): Na pewno Pałka dziś trochę lepiej biegowo, ale na panelu były złe wyniki biegowe, a pdfa nie widzę, więc trudno to jakoś przeanalizować![]()
esbek napisał(a):A tym który tak narzekają na zbyt wolny bieg jakichś zawodników proponuję, żeby sami założyli narty i pobiegli szybciej.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Weiner - ja własnie lubię takie kobieco nieprzewidywalne biathlonistki. Taką była w jakimś stopniu Nojnerka, choć jej akurat nie lubiłem (za duże grono ją kochało, a przekorna ze mnie istota), a esencją tej biathlonowej "kobiecości" stała się DD ze swoimi przygodami w Oberhofie.
RakuNH napisał(a): Hojnisz się dziś dobrze zaprezentował
RakuNH napisał(a):esbek napisał(a):A tym który tak narzekają na zbyt wolny bieg jakichś zawodników proponuję, żeby sami założyli narty i pobiegli szybciej.
Takie argumenty na poważnym forum... Hojnisz się dziś dobrze zaprezentował, ale rozmawiajmy poważnie, a nie na poziomie "jak czegoś nie zrobisz lepiej, to zamilcz" - w takim wypadku to forum trzeba by zamknąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość