muszti napisał(a):Miałem przeczucie ze Skardino dziś zaszaleje i ma medalKto by pomyslal na początku sezonu ze 20/20 Pałki nie da jej medalu a ledwo 10 miejsce. Okazja była szkoda ze nie wykorzystana. Monika bardzo przyzwoicie a biorac pod uwagę strzelanie i 'tylko' 18/20 dobre 12. miejsce. Daszka znowu pozamiatała a biedna Gabi znowu czwarta
Torcia tez słabiutko.
hasan napisał(a):Niestety Krysia Pałka wg moich obliczen bedzie 1 rezerwowa do mass startu
ale moze nie wszystkie wystartuja, Henkel lub Wierer ktore dzis nie biegly, albo Preuss lub Hildebrand ktore sa slabiutkie w Sochi
SKI 1 napisał(a):hasan napisał(a):Niestety Krysia Pałka wg moich obliczen bedzie 1 rezerwowa do mass startu
ale moze nie wszystkie wystartuja, Henkel lub Wierer ktore dzis nie biegly, albo Preuss lub Hildebrand ktore sa slabiutkie w Sochi
No brawo ,mi sie nie chcialo dodawac .Dosc szybko to pozbierałes do kupy .Faktycznie tak to wyglada ze zabraklo niewiele,szkoda bardzo Krysi .
Tora na calych igrzyskach zawodzi-
Sztafeta nadal jedna wielka niewiadoma, ale do mieszanej dałbym Pałkę z Gwizdoń - niech Werka z Moniką odpoczną na dwa ostatnie biegi, bo i tak szans nie mamy nawet na 15 moim zdaniem, bo jak panowie ruszą, to zlecimy ostro...
Powinni dać szansę Paulinie Bobak! Nie rozumiem dlaczego dzisiaj nie startowała zamiast słabej Gwizdoń! 2 igrzyska bez 1 choćby startu to byłby skandal!
Kołacze mi się w głowie że Krystyna już w Vancouver wchodziła do masowego z rezerwowej. Sprawdzę to.
RychuGKM napisał(a):Powinni dać szansę Paulinie Bobak! Nie rozumiem dlaczego dzisiaj nie startowała zamiast słabej Gwizdoń! 2 igrzyska bez 1 choćby startu to byłby skandal!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość