plum napisał(a):zmiany:
6 6 POL - Poland 56:29.4 +1:09.9
6-1 r / C MAREK Kornelia 15:25.3 10 +38.2 15:25.3 10 +38.2
6-2 g / C KOWALCZYK Justyna 14:00.3 1 0.0 29:25.6 1 0.0
6-3 y / F MACIUSZEK Paulina 13:38.4 13 +1:13.4 43:04.0 7 +34.4
6-4 b / F JASKOWIEC Sylwia 13:25.4 4 +35.5 56:29.4 6 +1:09.9
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
figaro56 napisał(a):Bardzo dobry występ Polek. Przestań Dan słuchać tej propagandy Raku. Niech Weronika wystartuje kiedyś z biegaczkami i będziemy mieli pewność, że jest lepsza od Maciuszek a na razie to takie wróżenie z fusów. Z całym szacunkiem dla Weroniki ale to tylko niezła biegaczka w biathlonie. Powtarzam niezła. Nie wybitna, nawet nie bardzo dobra. Wystawienie jej nic by nie zmieniło a jak już to o parę sekund w tę lub drugą stronę.
Do czasu kiedy obie te dziewczyny nie wystartują ramię w ramię wszystko to czyste spekulacje naszego drogiego i nieocenionego Raku który do postawionej przez siebie tezy próbuje teraz dopasować rzeczywistość żonglując faktami branymi póki co z chmur.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
figaro56 napisał(a):Maciuszek dla mnie ani bratem ani swatem i jeżeli jest lepsza zawodniczka to powinna biec ale to musi mieć żelazne podstawy która jest lepsza. Wybacz ale twoja radosna matematyczna twórczość zupełnie mnie nie przekonuje.
Miłosz napisał(a):A Rakunh znów węszy układ. Czy Ty nie jesteś przypadkiem z PiSu?
Co by dało to, że startowałaby Nowakowska czy inna Cyl? Niewiele albo nic. Jeszcze rozumiem jakby Maciuszek była po trzydziestce i zbliżała się do końca kariery, ale ona jest na jej początku i zbiera potrzebne jej doświadczenia. Wystartowała, ma stypednium i spokojną głowę na następne cztery lata. Tym bardziej, że zaprezentowała się naprawdę ładnie.
A co, może nie użyłeś słowa układ w stosunku do decyzji o wystawieniu Maciuszek do sztafety? Czyli jednak wstydzisz się swoich słów. Cieszę się, w związku z czym ostrzeżenie przyjmę z satysfakcją.RakuNH napisał(a):Poproszę administrację o ostrzeżenie. Wycieczka osobista w moim kierunku. Nie życzę sobie. Mogę być nawet z Samoobrony i nie powinno Cie to interesować.
RakuNH napisał(a):Nie interesuje mnie też czy by to dało sekundę czy dwie ale powinni startować najlepsi. Jeśli ambicją sportowca jest zdobycie stypendium (patrz Łukasz Rutkowski bo po jego występach przed kamerą to idealnie widać) to raczej nie wymaga to komentarza.
dan napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=DD8-A9ekM18&feature=related - coś dla Markosa, dla mnie też, ale tylko ze względu na Therese Johaug, która poza Polkami jest moją ulubioną biegaczką.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości