markos7207 napisał(a):Jak dla mnie to mogą się tam pozabijać. Mam już dość.
Korzeniowski o Kowalczyk
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Może i genialnie ale jak patrze na zawodników typu Rutkowski których celem i ambicjom jest występ w druzynie która będzie w 8 to nie wiem czy to dobrze że takie gwiazdy jak Małysz i Kowalczyk zapewniają innym stypendium na które po części nie zasługują, bo postawa Marek na 1 zmianie było bardzo słabiuteńka a to ona miała być teoretycznie najmocniejsza... Raczej przyzwoity występ to nie był.
Brawo Justyna. Na tej zmianie zrobiła z rywalek sieczkę
Mateusz napisał(a):Bjoergen zasuwa jakby miała motorek wiadomo gdzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość