anonimejko napisał(a):Prosze Cie, Nowakowska, wezme slub z Toba, prosze traf!!!
a niech cie kur xD zestresowales ją xD
p.s. bylo by zloto jakby trafiła, tak mysle bo przeciez na tym celowaniu z 10s stracila napewno
anonimejko napisał(a):Prosze Cie, Nowakowska, wezme slub z Toba, prosze traf!!!
NeunerFAN napisał(a):
p.s. bylo by zloto jakby trafiła, tak mysle bo przeciez na tym celowaniu z 10s stracila napewno
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
harding napisał(a):mimo dzisiejszego bardzo dobrego występu naszych pań nie liczę na medal w sztafecie,a jak przypuszczam może być akurat 4 :/
Kacpero221 napisał(a):Biłowa ma wielki orzech do zgryzienia przed sztafetą - Gwizdoń czy Bobak??
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
NeunerFAN napisał(a):
a co w polskiej kadrze? podobnie moze byc, wystapi pewnie Bobak, tylko za kogo? stawiam ze Cyl i Pawła pewne miejsce mają. Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie że na korzyśc gwizdon przejawia to ze raz udało się to jej kiedys w Ostersund wygrac i pewnie nie wystąpi Nowakowska, ta ktora jest bardziej perspektywiczna i co wazniejsze była poprostu lepsza to na IO. no chociaz mam nadzieje że Nowakowska dostanie swoją szanse
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość