http://www.biathlon.pl/index.php?url=news&id=1808
Mam nadzieję, że się nie pomyliłem nigdzie.
markos7207 napisał(a):Masha chyba pijana... ze szczęścia
maker3 napisał(a):
A masz może listę zawodników, którzy są bezpośrednio za TOP30?
Żebym wiedział kogo obserwować
Alexandr Syman 31
Matthias Simmen 28
Simon Hallenbarter 25
Carl Johan Bergman 22
Sergiej Nowikow 21
Vincent Defrasne 19
Lars Berger 18
Krasimir Anew 16
Jan Sawicki 16
Zdenek Witek 16
Chengye Zhang 15
Janez Maric 14
Fredrik Lindstroem 11
Indrek Tobreluts 10
Sergiej Semenow 10
Lowell Bailey 10
Timo Antilla 1
Jewgienij Abramienko 1
Weronika Witkowa 21
Andreja Mali 18
Weronika Nowakowska 18
Magdalena Gwizdoń 16
Agnieszka Cyl 16
Xianying Liu 11
Chaoqing Song 9
Wita Semerenko 7
Dijana Ravnikar 6
Chunli Wang 6
Megan Tandy 5
Katja Haller 3
Madara Liduma 3
Mihaela Purdea 2
Jana Gerekowa 2
NeunerFAN napisał(a):2) a co w polskiej kadrze? podobnie moze byc, wystapi pewnie Bobak, tylko za kogo? stawiam ze Cyl i Pawła pewne miejsce mają. Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie że na korzyśc gwizdon przejawia to ze raz udało się to jej kiedys w Ostersund wygrac i pewnie nie wystąpi Nowakowska, ta ktora jest bardziej perspektywiczna i co wazniejsze była poprostu lepsza to na IO. no chociaz mam nadzieje że Nowakowska dostanie swoją szanse
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
a tak na koniec pytanie o Łukasza Szczurka: ostatnio wiele sie na czytałem o biegaczu z Etiopii i biegaczce z Brazylii ja rozumiem ze oni spełniają swoje marzenia, ale czy nie jest tak ze z rywalizacji najlepszych robi się jakas spartakiada, bo przeciez są jeszcze gorsi i o nich tutaj tez mi chodzi. No ale nasz zawodnik akurat też się nie zbyt popisuje i jezeli się nei poprawi w indywidualnym to nie widze sensu czemu tu przyjezdzał, doswiadczenia to sie niech w PŚ uczy
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości