basten napisał(a):na sport. pl ktos napisal ze przed dekoracja zastanawiali czy nie zdyskwalifikowac justyne , bo podobno za szybko przeszla do kroku lyzwowego, ale nie chce mi sie w to wierzyc,
ciekawe czy bedzie jakis wywiad z kowalczyk, bo boje sie ze sie tam z trenerem i smarowaczami pobija wczesniej
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Regis napisał(a): W skokach Adam skacze na medal, ale na pewno nie złoty, bo te nowe wiązania wyraźnie pomagają Ammanowi, które też wydaje się nie do ruszenia. Szkoda i żal, że sport jest wypaczany przez czynniki pozasportowe, przykro jest oglądać zawody, gdy uczestniczą w nich równi i równiejsi. Najbardziej realne szanse na złoto, ma w tej sytuacji Tomek, co nie zmienia faktu, że będzie to piekielnie ciężkie.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
karlos napisał(a):No cóż niedługo może zobaczymy biegaczki ze sztuczną nogą, które też będą rywalizować ze zdrowymi o medale, przecież nie można dyskryminować ludzi, którzy są w jakiś sposób chorzy lub niepełnosprawni.
Nie no jak zdobędzie 6 medali to lajcik. Co to za problem. Przecież ona zawsze na wielkich imprezach miała formę na 6 medali ale pech spowodował że dopiero teraz trafiła na to coś. Rozumiem ten ból bo niestety jak na razie nie trafiłem na tak cudowne leki które mnie wyleczą ale cieszę się że inni maja takie szczęście
RakuNH napisał(a): To forum jest swoją drogą niesamowitę bo z tego co pamiętam to tylko Ja i Figaro kibicujemy zawsze i tylko i wyłącznie Polkom i Polakom. Coraz więcej fanów Norwegów się to pojawia![]()
markos7207 napisał(a):Po prostu nie mogę zrozumieć jak można być tak nieobiektywnym w przypadku gdy ktoś "odważy" się pokonać naszą biegaczkę. w ogóle naszego sportowca; a to Ammann ma cudowne wiązania i oszukał Małysza, a to Sikorze specjalnie dają raz za niski numer a raz za wysoki, może jeszcze przeciwnicy strzelają do większych tarcz ? No Norwegowie na pewno.
RakuNH napisał(a):ja też nie mogę byc obiektywny ale zazwyczaj Markos zaczyna swoje pieśni pochwale kiedy ja z trudem powstrzymuje się od niepotrzebnego komentarza. To forum jest swoją drogą niesamowitę bo z tego co pamiętam to tylko Ja i Figaro kibicujemy zawsze i tylko i wyłącznie Polkom i Polakom. Coraz więcej fanów Norwegów się to pojawia
- W pierwszej trójce, a nawet szóstce tylko ja jestem zdrowa. Wszystkie pozostałe dziewczyny to astmatyczki. Im wolno przyjmować sterydy przed startem. One powodują, że rozszerzają się pęcherzyki płucne, a w naszej dyscyplinie więcej powietrza w płucach to wielki atut - dodała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości