Złoto w sprincie przypadło Norweżce Marit Bjoergen, która...jest chora na astmę. - Muszę się z tym pogodzić, że jest bardzo chora. Nie wygląda mi, ale jest - śmiała się Kowalczyk. - Przykro, samemu będąc zdrowym i silnym, przegrać z chorym. Przynajmniej powalczyłam. Ale pomyślałam: cholera, z taką chorą przegrać... Ale gratulowałam jej szczerze i szczerze powiedziałam, że sprawiedliwość jest na tym świecie. Bo tyle się "nawygrywała", ale olimpijskiego złota nie miała do środy.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Masha napisał(a):Łzy Justyny mówią wszystko, nie tak to miało wyglądać. My się cieszymy brązem, ale dla niej mistrzyni świata to porażka. Nie wiem jak ona musi pobiec by pokonać na 30 km Bjoergen.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
basten napisał(a):Pani Justyna nie ma juz takiej formy , ale nadrabia ambicja, niestety dzis smarowanie nie bylo dobre w klasyku na podbiegach slizgala sie podczas zjazdów musiala sie odpychac kijkami jak sikora w sprincie , pozniej w lyzwie juz miala lepsze narty
RakuNH napisał(a):Nie będę się wypowiadał na temat zwyciężczyni bo ktoś mi może zarzucić jakieś insynuacjeJak Bjoergen wróci z 6 medalami to wtedy myślę każdy sobie wyrobi zdanie na ten temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości