zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Mateusz napisał(a): Zobaczymy co Justyna powie po tym biegu w wywiadach, może je po prostu narty nie jechały jak trzeba.
Masha napisał(a):Mam trochę mieszane uczucia. Z jednej strony szkoda mi, że medalu nie ma Justyna, z drugiej szalenie się cieszę ze złota Kalli (pierwsza ogromna Miga rozdana). Mam nadzieję, że Justyna pokaże na co ją stać już w sprincie i jakiś brązik zdobędzie. A jak się nie uda to trudno, ma jeszcze 30-stkę gdzie jest taką faworytką jak Vonn w zjeździe lub Sablikova na 5000m.
A Goessner...21, sorry Miriam, ale życzę jak najlepiej innej Niemce. Jaśkowiec 28, nie jest źle
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości