markos7207 napisał(a):W końcu i Agnieszce wyjdzie cały turniej a nie tylko ćwierćfinał i ćwierćfinał w GS. Jedynie z Sereną na razie nie miałaby chyba większych szans, resztę jest wstanie regularnie ogrywać tylko musi zacząć podejmować większe ryzyko i zdecydowanie atakować, o czym wspomniał leosiek. Tylko tego elementu jej brakuje by stać się tenisistką kompletną. Bycie elastyczną ścianą na kilka zawodniczek z czołówki nie wystarcza.
Heidi napisał(a):hahaha!!! I co? Serena na kolanach! Sloane 3:6 7:5 6:4 Widzicie, sluchajcie ciocie Heidi !
mareqna napisał(a):Serena z siostrą powinny występować w zawodach męskich.Tenis kobiecy dla kobiet typy Maria Kirilenko,Daniela Hantuchowa i wymienione w wcześniejszych postach.
markos7207 napisał(a):To po co marudzisz.
Nie wiem jakie jest powszechne przekonanie, ja mam swoje, subiektywne przekonanie i przede wszystkim wiarę w to, że Aga kiedyś wygra wielkoszlemowy turniej, i coś mi mówi że to będzie Wimbledon
Z jej porażki z Chinką nie robię tragedii, co najwyżej czuję niedosyt bo mecz był absolutnie do wygrania.
markos7207 napisał(a):A ja polecam Ci mniej wymądrzania się a więcej lekcji ortografii
Lilavati napisał(a):http://www.vikaazarenkatennis.com/wp-content/uploads/2012/05/0dcfaeed3185.jpg
Lilavati napisał(a):A o ortografię się nie musisz martwić jeśli aż tak Ci przeszkadza to się pod szkole
Seductora napisał(a):Liczę na wygraną Na Li w sobotnim finale...
...A jutro ściskam kciuki za Rogera. Wierzę w wygraną, choć będzie ciężko. Nie mówiąc już o ewentualnym finale z Novakiem.
markos7207 napisał(a):... ale Menson strasznie narzekał że Viki darła swoją buźkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości