zygy napisał(a):Chód sportowy to jest coś sztucznego, nienaturalnego, wymyślonego... O kontrowersjach i ostrzeżeniach jury już nawet nie wspomnę. Naturalny to jest bieg np., maraton, więc po co wymyślać kolejne udziwnienia i przyznawać za to medale? A rzut młotem? Hm, jest już rzut dyskiem, oszczepem, pchnięcie kulą, nie wystarczy jużNa koniec wspomnę, że jest to konkurencja bardzo niebezpieczna i stąd zazwyczaj rozgrywana jest na samym początku sesji w danych zawodach, żeby przypadkiem komuś krzywdy nie zrobić.
zygy napisał(a):A rzut młotem? Hm, jest już rzut dyskiem, oszczepem, pchnięcie kulą, nie wystarczy już
mareqna napisał(a):san napisał(a):Szkoda Włodarczyk. Inna sprawa, że na twarzy Łysenko zauważyłem krosty, może będzie dogrywka w laboratorium![]()
I ja też zawsze patrzę czy są krosty...rewelacyjna uwaga a myślałem ze na tym punkcie tylko ja jestem przewrażliwiony.Jako,że od lat odbieram TV Niemcy to zauważyłem że nawet Magdalena Nojna poza sezonem miała gładziutką cerą a w okresie biathlonowych sukcesów i jej piękna twarz była spowita krostami podobnie inna Magdalena nie mówiąc o siostrze Szipulina i o innych.Zawsze od krost zaczynamocenę sportowca,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości