zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
dell1920 napisał(a):"doliniarz" Zgadzam się z tym przelicznikiem ale z tym utrudnianiem życia Adamowi to raczej nie. ;] Myślę że zmieniają mu belkę ponieważ jest w wyśmienitej formie i Hoffer wie na co Adama staćJego zadanie jest takie żeby skoki były bezpieczne no ale mógłby trochę pokazać też pazura
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
markos7207 napisał(a):Do tego ostatecznie skompromitował się ten "sprawiedliwy" przelicznik i żonglerka belkami ale nie mam złudzeń że Hofer wycofa się ze swego pomysłu.
Sikorka11 napisał(a):Oglądając wczorajszy konkurs miałam wrażenie że naszym skoczkom jakoś zawsze wiało mocno pod narty i zostało im zabierane dużo punktów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości