Kacpero221 napisał(a):Swietłana Kuzniecowa też nie zagra do końca sezonu. Z pierwszej 25 rankingu, siedem zawodniczek (Serena, Venus, Clijsters, Henin, Kuzniecowa, Agnieszka, Zheng) nie występuje na kortach, a kolejne sześć gra słabo (Janković, Szarapowa, Stosur, Rezai, Pietrowa, Martinez Sanchez). A niech Wozniacki będzie już tą liderką...
RakuNH napisał(a):Ja tam wolę Martę Domachowską nr 1
Masha napisał(a):Caroline graty sraty taty
Duche napisał(a):Ależ wy tej Karoliny nie lubicie, aż się nadziwić nie mogę![]()
Przecież to prawie Polka jest, w dodatku ładna i sądząc po wywiadach dosyć sympatyczna i zadziorna. Może nie ma takiego talentu i wirtuozerii zagrań jak Justine, Kim i parę innych wybitnych zawodniczek jak np. Hingis, ale chyba zbytnio po niej jeździcie.
W meczu z Ivanović Karolina mimo kontuzji pokonała Anę, a to kolejny dowód na to, że należy się jej to pierwsze miejsce. Z tego co zauważyłem to Wozniacki gra najrówniej z wszystkich zawodniczek, nie notuje jakiś drastycznych spadków formy. Teraz są tego efekty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości