markos7207 napisał(a):I w Polsce smutna wiadomość. Zmarła legendarna 'Złota Ela" czyli Elżbieta Duńska-Krzesińska, mistrzyni konkursu skoku w dal z igrzysk w Melbourne i srebrna z Rzymu. A gdyby nie jej słynny warkocz zapewne byłby kolejny z Helsinek w 1952 roku.
Nie moje czasy jej sukcesówale jak chodziłem do szkoły w Elblągu to facet od WF-u opowiadał nam o tej wybitnej mistrzyni, bo znał ją osobiście.
san napisał(a):Nedops, czy wynik Agaty Pieróg (2003) 7.82 z grudnia, jest RE 12-latek?
Nedops napisał(a):7.13 Ewy Swobody w Luksemburgu - rekord Polski, najlepszy w tym roku wynik na świecie (wśród seniorek!)
Duche napisał(a):Pomysł niesamowicie głupi. Widać, że ludziom niesamowicie sie nudzi, skoro wymyślają takie pierdoły.
Duche napisał(a):To czy ja w to wierze, czy nie to mało ważne. Złapali ją? Nie, więc w czym problem.
Gadanie, że rekordy należy wykasować, bo do niektórych w obecnych czasach nie da sie zbliżyć to ju zupełny nonsens. Równie dobrze można zaproponować, aby IBU wykasowało wszystkie rekordy Bjoerndalena, bo może ich nikt nigdy nie pobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości