Zaskocze was.....Moim ulubionym sportem zimowym jest kombinacja norweska.Lubie tez biegi narciarskie,curling i oczywiście....Narciarstwo alpejskie(szczególnie slalom)
Slettemark, mnie jakoś nie zaskoczyłeś. Tez lubię kombinację norweską.
A tak najbardziej z tych wszystkich sportów zimowych lubię biegi narciarskie tak jak większość
Biegi narciarskie, moja ulubiona dyscyplina sportowa, biorąc pod uwagę zarówno wszystkie dyscypliny letnie i zimowe. Ulubiony zawodnik - Odd Bjoern Hjelmeset
Ale oczywiście lubię bardzo również biathlon, dalej narciarstwo alpejskie, kombinację, skoki, bobsleje, większość tych dyscyplin oglądam od sezonu 1995/1996, niektóre zaś zacząłem oglądać rok, dwa lata później
Biathlon to moja ukochana dyscyplina zimowa, ale... skoki, biegi, narciarstwo alpejskie i kombinacja norweska to sporty które bardzo, bardzo lubię. Staram się oglądać wszystkie zawody z tych dyscyplin. Po prostu maniak sportów zimowych ze mnie i już. Jestem otwarty na dyskusje na temat każdego z tych pięknych i szalenie interesujących sportów narciarskich
Vive sporty zimowe
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów" Diego Armando Maradona
czlek682 napisał(a):Szkoda że Europsort coraz mniej biegów pokazuję
Biegów nie było transmitowanych tylko teraz w 'Diseldorfie', bo nie było raczej tego gdzie wcisnąć a były tylko sprinty. Tour de Ski będzie w całości pokazywane i kolejne zawody na 100% też Bez obaw.
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów" Diego Armando Maradona
Bardzo fajnie, przynajmniej wszystko obejrzę. No i jeszcze Turniej Czterech Skoczni dochodzi