ssonicsl napisał(a):Ale gadasz głupoty.
W ten sposób jeszcze nawiąże do wyrywania zdań z kontekstu
Jeśli się czegoś nie transmituje, to znaczy że to się nie opłaca, no chyba że dla Ciebie TVP to lemingi i nie podnoszą pieniędzy z ulicy. Doskonale sobie zdaje sprawę, że kombinacją norweską nikt się nie interesuje i w Eurosporcie jeśli chodzi o transmisje LIVE jest zawsze na ostatnim miejscu. Mogę oczywiście nagiąć rzeczywistość, że jakby była transmitowana to by zainteresowanie wzrosło, ale to już by było śmieszne Oglądam ja i to mi w zupełności wystarczy - brak Twojego "mentalnego" towarzystwa nie jest dla mnie żadnym dyskomfortem, a może nawet zaletą. Poza tym sam sobie strzeliłeś w stopę, bo wielokrotnie pisałem że sens istnienia tak beznadziejnej polskiej kadry w kombinacji, to jest po prostu podatkowy absurd. Ja nigdy nie miałem pretensji, że ktoś nie transmituje kombinacji, a tym bardziej w TVP. Miałem tylko pretensje jak transmitowali skok, a nie puszczali biegu nawet w nocy z odtworzenia. Poza tym co ma wspólnego ceremonia ze sportem? Ceremonie oglądała większość mojej rodziny w swoich domach i się mnie pytali ciągle kto to jest ten Zieliński i o jakim ja złocie mówię, które niby ma zdobyć. Powiedz lepiej po ile były bilety i jaka była frekwencja w porównaniu do normalnych Igrzysk oraz jaka była oglądalność telewizyjna w różnych krajach.
Doprecyzuję - Igrzyska paraolimpijskie nie mają nic wspólnego ze sportem zawodowym. Może to dobre, bo pewnie nie ma tyle dopingu i takiej zajadłości pomiędzy zawodnikami, ale ja zawsze będę odnosił wyniki do najlepszych na świecie, a nie w danej kategorii ustalonej przez urzędników, bo taką mam fanaberię. Nie interesuje mnie mecz młodzików na boisku szkolnym i nie interesuje mnie sport ludzi, którzy są słabsi od najlepszych na świecie i jeszcze ich wynik zależy od miliona kategorii i współczynników. Przykro mi dla mnie to zabawa, a nie poważny sport.
Nie musisz analizować, bo możemy tak dyskutować w nieskończoność, a i tak nikt nie zmieni swojego zdania. Muszę się coś na egzaminy pouczyć więc już Cie do niczego nie będę przekonywał. Nikt swojego zdania nie zmieni.