No i jest malutka jak na standarty tenisowe, a ja zawsze mam słabość do niewielkich graczek.
 No i jest malutka jak na standarty tenisowe, a ja zawsze mam słabość do niewielkich graczek. 

.
 . 

Lilavati napisał(a):Też jestem ciekawa jak im pójdzie w turnieju

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Janowicz, jeśli nawet wygra z Gulbisem, to wyląduje w okolicach 110-115 miejsca (no chyba, że wygra z Petzschnerem/Mayerem, ale tak daleko nie wybiegajmy, Gulbis z Berdychem grał naprawdę nieźle). Ale na jesieni, na twardych kortach może Janowicz faktycznie do "100" wejść.
 Janowicz, jeśli nawet wygra z Gulbisem, to wyląduje w okolicach 110-115 miejsca (no chyba, że wygra z Petzschnerem/Mayerem, ale tak daleko nie wybiegajmy, Gulbis z Berdychem grał naprawdę nieźle). Ale na jesieni, na twardych kortach może Janowicz faktycznie do "100" wejść.

Miał 5:1 i serwis na seta a teraz przy stanie 5:3 musi bronić kolejnego swojego serwisu. A Janowicz faktycznie przy wygranej zakręci się ewentualnie koło 110 miejsca, a następna runda da mu jakieś 90. Tak czy siak nawet 2 runda da mu spory awans i pierwsza setka jest nieunikniona i on w przeciwieństwie do Kubota jest dosyć młody (8 miejsca w rankingu do 21 lat).
  Miał 5:1 i serwis na seta a teraz przy stanie 5:3 musi bronić kolejnego swojego serwisu. A Janowicz faktycznie przy wygranej zakręci się ewentualnie koło 110 miejsca, a następna runda da mu jakieś 90. Tak czy siak nawet 2 runda da mu spory awans i pierwsza setka jest nieunikniona i on w przeciwieństwie do Kubota jest dosyć młody (8 miejsca w rankingu do 21 lat).zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości