Co do pań lekkich obyczajów. Oczywiście że są takie co to chętnie robią w tego typu przybytkach. Tyle że czerpanie z tego tytułu korzyści przez osoby trzecie jest już sutenerstwem, czyli przestępstwem. Osobiście jestem za legalizacją prostytucji, aby takich sutenerów, wykorzystujących cudzą pracę

było jak najmniej.
Kostecki niech się cieszy, że mu nie udowodniono rozprowadzania amfy, bo nie dostał by 2,5 roku ale znacznie więcej.
Gość jest skazany prawomocnym wyrokiem z października 2011 r., jest przestępcą, czeka na miejsce w więzieniu, ale ma być pod stałym adresem zameldowania. 8 czerwca wysłano do niego pismo, nie odebrał. Przyszła policja - nie zastała go. On jest skazany! Czeka na odsiadkę, nie może robić co mu się podoba. Biedaczek chce zarobić? Mało mu? Zresztą nie mówimy o gościu, któremu się noga powinęła pierwszy raz w życiu. On już raz z więzienia wychodził, mógł się zmienić i nie zrobił tego. No i przestępstwo. On nie dał komuś w mordę na jakieś popijawie. Wiedział co robi, robił to długo, robił to z premedytacją, można rzec że prowadził interes rodzinny. Teraz państwo ma mu iść na rękę aby biedaczek sobie jeszcze trochę kasy zarobił? A co wtedy powiedzieć Kowalskiemu, który też ma iść do więzienia? Zaraz się zacznie, a ja jutro mam urodziny córki, za tydzień wyjazd na wczasy, za miesiąc koncert Stinga

, itd...
Co do Polsatu. Skoro raz im się udało naciągnąć ludzi na PPV, kiedy w tym samym czasie na RTL walka leciał free to air, to czemu z jeleni nie ściągnąć kasy po raz drugi, potem trzeci, czwarty, itd...
EDIT: A i jeszcze jedno. Areszt tymczasowy? ON JUŻ JEST SKAZANY. Polskie więzienia są przepełnione i tu trzeba grzecznie w kolejce czekać aż się miejsce zwolni.