. Ostatnio w prawie każdym wyścigu słychać o dobrej postawie Polaków, a jazda Niemca robi wrażenie. Mam nadzieje, że uda mu się zmieścić w 20, a może w 15.
 . Ostatnio w prawie każdym wyścigu słychać o dobrej postawie Polaków, a jazda Niemca robi wrażenie. Mam nadzieje, że uda mu się zmieścić w 20, a może w 15.

Duche napisał(a):To że Basso jest w słabej formie na Dauphine nie znaczy, że będzie słaby na Tour de France.
 . Mam nadzieję że Ivan w końcu na TdF będzie Ivanem Grożnym bo czas szybko ucieka i za wiele mu już go nie zostało by wygrać pętlę.
 . Mam nadzieję że Ivan w końcu na TdF będzie Ivanem Grożnym bo czas szybko ucieka i za wiele mu już go nie zostało by wygrać pętlę.
markos7207 napisał(a):Duche napisał(a):
To że Basso jest w słabej formie na Dauphine nie znaczy, że będzie słaby na Tour de France.
Święte słowa Duche . Mam nadzieję że Ivan w końcu na TdF będzie Ivanem Grożnym bo czas szybko ucieka i za wiele mu już go nie zostało by wygrać pętlę.
 , to jego forma sięga dna, więc sukcesem będzie jak zajmie w Tour de France miejsce w pierwszej dziesiątce
 , to jego forma sięga dna, więc sukcesem będzie jak zajmie w Tour de France miejsce w pierwszej dziesiątce   . Tymczasem zaskakująco dobrą formę w Dauphine prezentuje Winokurow, a ja miałem już nadzieję, że go więcej na trasach kolarskich nie zobaczę
 . Tymczasem zaskakująco dobrą formę w Dauphine prezentuje Winokurow, a ja miałem już nadzieję, że go więcej na trasach kolarskich nie zobaczę   .
 .

Duche napisał(a):Nie lubisz Winokurowa?
 .
 .

.
 .

figaro56 napisał(a):A gdzie się Duche podział? Nie ogląda Tour de France?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości