Adrian Woźniak napisał(a):Oczekujemy tylko tego, byście pisali na temat i starali się uszanować inne osoby.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Adrian ale cały czas rozchodzi się o to jedno zdanie. Nie ma tu tabunu użytkowników którzy z napięciem wyszukują informacji...
RakuNH napisał(a):Zresztą pamiętam taki jeden temacik który mówił o patriotyzmie w sporcie i pamiętam nawet posty gdzie grożono Duche przyjazdem do jego miejscowości i zrobieniem porządku, leciały mocne słowa i jakoś wtedy chyba nikt ostrzeżenia nie dostał.
RakuNH napisał(a):Teraz jest pełna kultura więc nie rozumiem co powoduje takie oburzenie na kilka postów nie na temat.
RakuNH napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie. Co ma wykształcenie do pisania na temat? Mogę być wykształcony i nie pisać na temat. Moim zdaniem miliony tematów wcale nie są lepsze od kilku tematów z większa liczba postów. Przesadne rozdzielanie tematów powoduje zdecydowanie większe zamieszanie.
RakuNH napisał(a):Tak to na większości forów modne są offtopy żeby nie było sztywno jak w kościele.
Adrian Woźniak napisał(a): Potraktujcie to jako rozwiązanie kompromisowe i wyciągnięcie ręki na zgodę
Adrian Woźniak napisał(a):...To jest zbyt wiele dla człowieka, który podkreśla swoje wykształcenie? ...
Adrian Woźniak napisał(a):Przepraszam, jeżeli Cie uraziłem w tym momencie, ale nie o to mi chodziło. Zastanawia mnie jednak, dlaczego człowiek dojrzały, wykształcony ma większe problemy z przestrzeganiem regulaminu, dostosowaniem się do panujących zasad, niż wspomniany 13-letni gimnazjalista, który jak pewnie większość osób w tym wieku, przechodzi bardzo często okres buntu?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Adrian Woźniak napisał(a):No...przydałby się...ja niestety nie mam uprawnień, więc to nie mnie trzeba prosić
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość