Sebastian Krystek napisał(a):Boże, cóż za zmiana nastawienia forumowiczów! Kiedyś gotowi byli wszczynać bunt za ostrzeżenie, dzisiaj chcą dawać bany po 2-3 postach!
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
friducha napisał(a):To nawet nie jest porządny troll co nabija liczbę postów. Jak widać większość go ignoruje. Jak dla mnie spokojnie można go zbanować.mareqna napisał(a):SKI 1 co by nie powiedzieć ma wiedzę wybitną z dziedziny sportu.
No proszę Cię... lubię Twoje abstrakcyjne poczucie humoru, ale to już przesada
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
friducha napisał(a):Raku, daj mi ostrzeżenie skoro uważasz, że to co wypisuje SKI jest moja winą. SKI zaczął swoje chamskie wywody zanim w ogóle się odezwałam. I już nie bądź takim purystą, bo jakoś kiedy Ty rozwodziłeś się nad ilością szans medalowych "nie w temacie" to było wszystko OK i jakoś wtedy to nie było "prowokowanie". Ja z użytkownikiem SKI nie chcę mieć nic wspólnego, skierowałam do niego na początku jego występów JEDNEGO posta, nie poskutkowało więc z nim po prostu nie gadam, nie odnoszę się do jego wypocin i nie zamierzam tego w najbliższym czasie zmieniać. Post, który omawiamy był akurat kierowany do Ciebie Raku i oczywiście był żartem, bo to Twoje uczulenie na Tajnera jest powszechnie znane na forum. Następnym razem postaram się pisać bardzo precyzyjnie do kogo kierowany jest post żeby znowu kogoś nie "sprowokować".
friducha napisał(a): I już nie bądź takim purystą, bo jakoś kiedy Ty rozwodziłeś się nad ilością szans medalowych "nie w temacie" to było wszystko OK
damian940915 napisał(a):To i ja się wypowiem, zwracając się bezpośrednio wobec oskarżonego
SKI 1 - sprawdzaj posty po napisaniu, bo interpunkcja i ortografia odstrasza. Poza tym nie rozumiem czemu służy używanie kolorów w Twoich postach? Chcesz być bardziej widoczny? Pojawiłeś się na forum, by merytorycznie dyskutować czy krzyczeć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości