To raz, a dwa to to, że niektórzy z Was są strasznie żałośni w tej obronie świstaka

Także ja stoję po stronie karlosa.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
1. Jeżeli nie masz do przekazania innym nic, co wiązałoby się z którymkolwiek z tematów zamieszczonych na forum i wnosiłoby cokolwiek nowego do dyskusji, nie pisz posta.
4. Należy powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w 100%", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Miłosz napisał(a):...To raz, a dwa to to, że niektórzy z Was są strasznie żałośni w tej obronie świstakaTzn. na początku piszecie, że to na pewno rodzina administratorów, a potem jak się za niego admini biorą to wyzywacie ich od komunistów
Te awatary, podpisy, przedszkole po prostu.
Miłosz napisał(a):Także ja stoję po stronie karlosa.
To jest przecież na dole blisko morza, tam odbędą zawody w halach (hockej, łyżwiarstwo), a wszytkie inne zawody zostaną zorganizowane wysoko w górach więc nie będzie ciężko ze śniegiem.Adrian Woźniak napisał(a):w ostatnich dniach w Soczi odnotowano rekordową temperaturę, 19 stopni...na plusieCiężko byłoby za 4 lata cokolwiek zorganizować w takich warunkach.
Adrian Woźniak napisał(a):A tak w ogóle to dziś wydawało mi się, że w trakcie biegania mijałem Simone Denkinger, uśmiech miała wręcz identycznyChyba musze się w końcu wyspać
Janko10 napisał(a):To też jet offtop. Wielki Bracie ostrzeżenie proszę, dla mnie i dla Adriana.
dan napisał(a):A wielki Brat jak milczał tak nadal milczy. Zaczynam się obawiać tego, że zniechęcony Świstak, który już pewnie kilka razy próbował wejść na to forum przestanie. Czy jest jakiś termin, na który został zbanowany?
Janko10 napisał(a):Janko10 napisał(a):To też jet offtop. Wielki Bracie ostrzeżenie proszę, dla mnie i dla Adriana.
To nie koncert życzeń/ AW
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość