To On jest Ona???
Kasiak to jeszcze jeden powód aby zatęsknić za Świstakiem.
Adrian Woźniak napisał(a):Dowiedziałem się, że bany są na rok Czyli Świstak będzie mógł zawitać tutaj ponownie w grudniu
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Zann napisał(a):Podobnie do Miłoszka również zagłębiłem się nieco w temat i zadałem sobie trud przeczytania dzieł zebranych autorstwa.............Miłosza.
Oto próbki wypowiedzi gościa który zachwyca się odstrzeleniem Gryzonia.
" Co wy pieprzycie? Jaki układ? Figaro, w tym momencie zostałeś Jarosławem Kaczyńskim tego forum. Gratuluję Ci wzoru."
"Pieprzysz Duche jak zwykle. W drugiej serii Małysz wygrał swoją kolejkę i przesunął nas z szóstego na czwarte miejsce. Także nie zawalił medal, ale wygrał czwarte miejsce."
"Co za bzdury. Normalnie mam ochotę powiesić tego gościa za jaja."
Zaiste ,Miłosz swoimi wypowiedziami poziom merytoryczny dyskusji na tym forum podnosi na szczyty nie osiągalne dla Gryzonia.
Miłosz napisał(a):Nie zachwycam się odstrzeleniem świstaka. Po prostu nie zamierzam go bronić i domagać się jego przywrócenia.
A co do moich wypowiedzi - owszem, są mocne, ale jeśli ktokolwiek poczuł się nimi urażony mógł je zaraportować i administracja musiałaby się do tego odnieść. Podobnie z wypowiedzią o Bjoergen - ktoś zaraportowałten post skoro Wam tak przeszkadzał? Pozatym przytoczonymi przez Ciebie fragmentami Zann nie zaniżałem poziomu forum jak sugerujesz. Wyrwałeś je dla wygody z kontekstu, ale jeśli prześledzisz na jakie bzdury one były odpowiedzią to zauważysz uzasadnienie ich użycia.
PS: Was też kasiak pytał się na PW czy macie dziewczynę?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości