zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Co to za ładny chłopczyk na zdjęciu?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Duche napisał(a):Poprzednio też była kobieta, ładna kobieta - SWIETŁANA się nazywa
forrest napisał(a):nie wiem co wy macie z tą Leną wcale nie jest taka śliczna z resztą niemki mało które są ładne...
Adrian Woźniak napisał(a):Zgadzam się z Tobą. Nie rozumiem tego powszechnego zachwytu nad urodą Neuner. Nie twierdze, że jest brzydka, ale w mojej ocenie przeciętna. Codziennie na ulicy mijam wiele ładniejszych dziewczyn
RakuNH napisał(a):Myślałem że mnie zwyzywacie od gejów jakbym napisał coś podobnego wiec się nie udzielałem Aczkolwiek mam podobne zdanie jak mój ulubiony administrator i Forrest
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości