damian940915 napisał(a):Po drugie jak mam rozumieć taki podpis pod twitterem Sebastiana: "były redaktor naczelny Biathlon.pl, były komentator Polsat Sport, były rzecznik prasowy PZBiath"
Światełko w tunelu, że na twitterze biathlon.pl jest przynajmniej minimalny ruch i były wrzucane wyniki MP w crossie.
Kisik94 napisał(a):No i trzeba było Damian pisać o końcu portalu ?Przez kilka dni wydawało się, że to już nastąpiło niczym jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki (czyli napisaniem posta przez kogokolwiek). Wiadomo że jeśli forum dotyczy czegoś, co trwa maksymalnie pół roku, to jego druga część będzie prawie martwa. Na razie nie ma co dramatyzować ale jak się sezon zacznie i będzie podobny stan rzeczy, to faktycznie będzie nie najlepiej. No cóż, trzeba czekać jak to się dalej rozwinie albo nie.
Sebastian Krystek napisał(a):Pięć osób tutaj, dwie na Twitterze, jedna na Facebooku - strony nie ma tydzień a zauważyło to osiem osób. Z całym szacunkiem dla Was, ale nie mam już piętnastu lat, żeby prowadzić portal dla kilku osób. Pod tym względem doszliśmy do ściany.
Dzieje się to co miało się wydarzyć już w 2014 roku. Wtedy jednak szczęśliwym zbiegiem okoliczności przydarzył mi się Polsat i jakoś siłą rozpędu funkcjonowanie portalu się przedłużyło. Gdy z dnia na dzień zakończono ze mną współpracę, oczywistym było, że muszę poszukać innego źródła utrzymania. Teraz nie jestem w stanie łączyć aktualnej pracy z kosztownym i czasochłonnym hobby, jakim zawsze było prowadzenie portalu. Nikt inny się nie palił do tego, żeby uaktualniać stronę, więc uznałem, że lepiej zdjąć ją z sieci. Forum zostaje - może jak będzie bezpośrednie przekierowanie z głównego adresu to zawita tutaj więcej osób.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość