zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
kat. napisał(a):Ja też mogę uznać jak Raku, że jestem za stary i iść w pizdiet, tak bym też zrobił, gdybym nie był modem, a skoro jestem, to pytam szacowne grono, czy wam to przeszkadza.![]()
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
kat. napisał(a):Jeszcze niedawno pisałem do Kisika, że esbe jest zasadniczo od pieprzenia głupot (wstawiania cycków itd.), ale teraz kiedy pokurwizm atakuje ze zdwojoną mocą poddaję wam - publicznie, żeby nie było lamentów - leninowski dylemat: co robić?
Sebastian Krystek napisał(a):Też zauważyłem, że forum straciło dawny, rodzinny charakter. A liczba przekleństw rzucanych na sb przez niektórych użytkowników przekracza wszelkie normy przyzwoitości... Będę przyglądał się dalej sytuacji i być może poczynię pewne kroki.
kat. napisał(a):ale przecież PiS też reaguje na "społeczne potrzeby"
Kisik napisał(a):To forum nie jest zbieraniną nastolatków
Duche napisał(a): nie było mnie tu trochę
kat. napisał(a):Kisik napisał(a):To forum nie jest zbieraniną nastolatków
Nie obrażaj nastolatków, a w szczególności nastolatekZgredy, które udzielały się na esbe w "złotym czasie" po sezonie 11/12, wiedzą, o czym mówię
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość