Nareszcie spokój

komando77 napisał(a):Ja jestem usatysfakcjonowany. Wreszcie będę mógł czytać o innym, niż o fotkach Leny.
Pragnę też zwrócić uwagę, jak wszyscy się naśmiewali z kasiaka. A ona (wydaje mi się, że ona) konsekwentnie pisała swoje i nie zważała na nasze zaczepki.
Więc ja się cieszę.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
karlos napisał(a):Mam nadzieję, że jutro się nie pojawi Kasiak509 .
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
doliniarz napisał(a):Kasiak zbanowany. co za szok![]()
RakuNH napisał(a):Być może jesteśmy chorzy - co wtedy?![]()
Rozumiem że chciałeś zagrać twardziela że 0,5 na łeb przyjmujesz?Gratuluje ale co to ma do rzeczy?
![]()
Każdy ma prawo się tu wypowiadać, Ty jak widać rzadko tu wchodzisz więc Ci to nie przeszkadza. Wyraziliśmy opinię na temat pewnego użytkownika i robisz wielką aferę. On i tak pewnie tego nie zrozumiał...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości