Już niebawem będziemy zasiadać przy wigilijnym stole(niektórzy być może już to zrobili), zapalimy lampki na choince, przełamiemy się opłatkiem i będziemy życzyć swoim najbliższym wszystkiego co najlepsze.
Tak więc to odpowiedni moment aby złożyć życzenia z okazji narodzin Bożej Dzieciny. Życzę wiec wszystkim(i każdemu z osobna

) forumowiczom i redaktorom Spokojnych, Radosnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia.
A że przez niektórych zostałem „potraktowany” życzeniami indywidualnie to też muszę się odwdzięczyć i złożyć także kilku wybranym forumowiczom specjalne życzenia

.
Mashy życzę niech jej nieobliczalna ulubienica choć raz w Vancouver zachowa „czyste konto” na strzelnicy, co to oznacza chyba nie muszę dodawać

.
Duche , aby Jego faworyci już nigdy nie zawiedli go tak jak ubiegłej zimy i aby Carlos Sastre w przyszłym sezonie zaliczył kolarskiego „Wielkiego Szlema” a „Ibra” strzelał gola za golem

.
Komando, ja o Tobie pamiętam i życzę wszystkiego najlepszego
Figaro, aby doczekał się takiego boksera w Polsce za którego nie musiałby się wstydzić

.
Adrianowi Wożniakowi, niech Twoje treningi przynoszą Ci dużo satysfakcji i upragnione efekty
Mateuszowi, żeby Justine Henin dobrała się do skóry Williamsównom
Dla Janko podzielam życzenia Mashy

.
Danielowi, dalszego pisania świetnych artykułów na swojej stronie
Maro, By Król Ole nie zwalniał tempa
RakuNH - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ale tego życzę także wszystkim innym których tu nie wymieniłem oraz sobie
Wszystkich których nie wymieniłem imiennie przepraszam oraz życzę im spełnienia wszystkich swoich marzeń.