Wybitny ekspert napisał(a):No i stało się, to co zapowiadałem już w czwartek.
Gratulacje dla Donalda Tuska.
Jeśli się trochę uwolni od tego takiego ciągłego spoglądania na "słupki" to może być lepszym Przewodniczącym RE niż był Premierem.
A w Polsce, no cóż jadka się dopiero pewnie zacznie.
Wybitny ekspert napisał(a):No i najlepsza kandydatka też "sobie" wyjeżdża do Brukseli, szkoda.
Media ją zniszczyły nie wiadomo za co tak naprawdę, bo przez pół godziny przepraszała, tłumaczyła, a końcu zrobiono aferę z jednego "Sorry, taki mamy..."
Tu trzeba kogoś z takim błyskiem, z tym czymś. Tusk to miał niezależnie od tego czy go lubimy czy nie. Kopacz?! To jakiś żart. Czasami jest tak smętna że trudno to znieść, a czasami jest po prostu arogancka.
Siemoniak - 90% Polaków nie ma pojęcia że ktoś taki istnieje.
To wszystko ewidentnie zmierza w stronę miażdżącego zwycięstwa PiS-u, tym bardziej jak socjal rządu ograniczy się do 36 złotych podwyżki emerytur.
weiner napisał(a):
Kogo obstawiacie na nowego premiera RP? Mówi się, że liczą się dwa nazwiska - Siemoniak i Kopacz. Ten pierwszy jest inteligentnym i mądrym politykiem ale chyba brakuje mu trochę osobowości przywódcy. Ewki kiedyś nie lubiłem (jako Minister Zdrowia) ale jako Marszałek się wyrobiła. Tylko czy da radę?
Adrian Woźniak napisał(a):weiner napisał(a):
Kogo obstawiacie na nowego premiera RP? Mówi się, że liczą się dwa nazwiska - Siemoniak i Kopacz. Ten pierwszy jest inteligentnym i mądrym politykiem ale chyba brakuje mu trochę osobowości przywódcy. Ewki kiedyś nie lubiłem (jako Minister Zdrowia) ale jako Marszałek się wyrobiła. Tylko czy da radę?
Nikt nie da rady...oby do wyborów...oby w Polsce można było w końcu normalnie żyć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości