Polityka

O wszystkim.

Re: Polityka

Postprzez figaro56 » 29 Paź 2011 16:17

Kiedyś w wojsku miałem taki kibel gdzie była dziura w betonie i miejsce do kucania . Żadnych drzwi i równie dobrze mogłeś to robić na trawniku przed koszarami.
Jakoś nie czułłem żadnego psychicznego komfortu , że tylko mężczyźni mogą mnie oglądać podczas tej intymnej czynności. Po tysiąckroć wolę korzystać z koedukacyjnych toalet z gdzie w kabinach są drzwi zapewniające intymność a wspólnie z kobietami myjemy tylko ręce. Yu nie ma nic płeć do tego i nie chcę by mnie ktoś oglądał kiedy załatwiam fizjologiczne potrzeby. W domu też nie mam osobnej toalety dla konkretnej płci i nawet jak mam gości to wszyscy korzzystamy z jednej.(za chwilę dostanę ku...cy z tym komputerem) :evil:
Oczywiście, że kobietom w wzajemnym fizycznym kontakcie wolno więcej. Pamiętam jak dwie moje koleżanki udawały lesbijki aby pozbyć się uciążliwego amanta jednej z nich. Publicznie okazywały sobie "uczucia" i postronni obserwatorzy patrzyli na to z ciekawościa a wtejemniczeni mieli ubaw po pachy z głupiej miny adoratora. Zresztą sama Figarowa ma dwie przyjaciółki które stanowią dość całuśne towarzystwo i podczas ich pożegnań trzeba pamiętać aby za szybko się nie ubierać bo zanim wyczerpią repertuar uścisków i całusów grozi to przegrzaniem organizmu. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że gdyby to chodziło o same kobiety to społeczny sprzeciw na pewno byłby znacznie mniejszy.
figaro56
Żywa legenda

Postprzez friducha » 02 Lis 2011 11:18

bye
Ostatnio edytowany przez friducha, 21 Sie 2016 19:47, edytowano w sumie 1 raz
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez karlos » 02 Lis 2011 13:44

Niech ta Grecja upadnie i będzie święty spokój :evil: . Oczywiście z powodu bankructwa nie należy Grecji żadnych długów anulować, jak będzie chciała coś pożyczyć to niech zacznie spłacać stare długi :D, można sobie poczytać jak ta sytuacja wygląda w przypadku Argentyny . Może jak Grecy nie dostaną raz pensji i emerytur to może zmądrzeją i zrozumieją, że pieniądze z nieba się nie biorą i przestaną na potęgę oszukiwać państwo. W sumie po ogłoszeniu bankructwa powinno się zlicytować wszystkie przedsiębiorstwa państwowe oraz przy okazji setkę niezamieszkanych wysp na częściową spłatę długów.
Awatar użytkownika
karlos
Żywa legenda

Miejscowość: Gdynia

Postprzez matti » 02 Lis 2011 17:29

Co Wy gadacie? Żyjecie na tym świecie czy nie?

Grecja zbankrutowała parę dni temu... Umorzenie jej połowy długów oznacza bankructwo!!!Media opowiadają jeszcze idiotyczne frazesy, a niektórzy w to wierzą hehe. Teraz jest jedno pytanie; czy rynki będą na to nadal tak źle reagować?
matti
Kadra B

Postprzez Zann » 02 Lis 2011 23:44

;)
Ostatnio edytowany przez Zann, 15 Lis 2011 00:21, edytowano w sumie 1 raz
http://www.tylkoigrzyska.pl/
Zann
Młodzieżowiec

Postprzez friducha » 03 Lis 2011 13:47

bye
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez figaro56 » 04 Lis 2011 13:42

Friducha też mnie ciekawi jakież to merytoryczne armaty wytoczą przeciwnicy naszej obecności w UE. Tak tu źle a kolejka chętnych do wstąpienia do tego kołchozu czy ZsSR nie maleje.
Papandreu pokazał, ze owszem jest politykiem ale nie mężem stanu i sytuacja go przerosła i jak każdy polityk chce przede wszystkim spaść na cztery łapy rozlewając odpowiedzialność za bolesne reformy na wszystkich. Może to i sprawiedliwe ale nie tego potrzebuje teraz Grecja. Teraz potrzeba kogoś mającego tak zwane cojones który weźmie w swoje ręce stery w tonącym okręcie i nie pozwoli mu utonąć.
Andrea Merkel powiedziała Grekom wyraźnie, że nawet ręka jej nie zadrży kiedy będzie musiała wybierać między Grecją a bezpieczeństwem całej strefy euro.
figaro56
Żywa legenda

Postprzez RakuNH » 04 Lis 2011 17:26

figaro56 napisał(a):Friducha też mnie ciekawi jakież to merytoryczne armaty wytoczą przeciwnicy naszej obecności w UE. Tak tu źle a kolejka chętnych do wstąpienia do tego kołchozu czy ZsSR nie maleje.

A to jeszcze potrzeba jakiś merytorycznych armat? ;)
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez friducha » 04 Lis 2011 18:06

bye
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez karlos » 04 Lis 2011 20:26

Czyżby obecna awantura z Ziobro w roli głównej miałaby być początkiem końca PiS-u ?
Moim zdaniem są na to spore szanse, ponieważ w PiS ostało się już bardzo mało polityków nie będących awanturnikami bądź służalczykami Kaczyńskiego i w tej sytuacji rosną szanse na powstanie nowej silnej partii na prawicy. Kluczowe może być poparcie ojca Rydzyka dla tej nowo powstałej partii, na co są w sumie spore szanse, ponieważ nawet moja babcia, czerpiąca wiedzę o wydarzeniach na świecie z tej wspaniałej stacji, twierdzi, że Kaczyński popełnił już wiele błędów i wcale nie jest taki wspaniały 8-) .
Awatar użytkownika
karlos
Żywa legenda

Miejscowość: Gdynia

Postprzez kat. » 04 Lis 2011 20:28

Jeśli Ziobro i jego straż przyboczna zostaną ostatecznie wykluczeni z PiS -u, to mam nadzieję, że wyjdzie to Kaczorowi na zdrowie. Mało jest polityków, których tak nie trawię jak Z. i m.in. ze względu na tę personę PiS nie mógł liczyć na mój głos. Pytanie tylko, czy Kaczor w końcu nie zostanie sam ze swoimi aniołkami, choć może nie byłaby to głupia opcja - taka Walhalla na starość, a one porobią za Walkirie 8-)

edit
Nowa, silna prawicowa partia z Ziobrą na czele? Nawet mnie, Karlos, nie strasz. :evil: A że ojciec dyrektor będzie za Ziobrą, to wiadomo. przecież "Jeszcze tylko cztery Ziobra" to radiomaryjny powerplay ;)
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Miejscowość: Marcówka

Postprzez Zann » 04 Lis 2011 20:32

;)
Ostatnio edytowany przez Zann, 15 Lis 2011 00:13, edytowano w sumie 1 raz
Zann
Młodzieżowiec

Postprzez figaro56 » 04 Lis 2011 20:59

Wprowadzimy z powrotem granice i zamkniemy się szczelnie w naszym przepięknym przaśnym grajdołku. Cóż za piękna perspektywa. Tylko z tymi lewakami jak Friducha i Figaro trzeba będzie coś zrobić. Ty Friducha po kilku latach pobytu w jakimś obozie reedukacyjnym może masz szansę zostać prawdziwą patriotką ale dla mnie już chyba nie ma żadnych szans. Pozostaje żywić nadzieję, że prawicowi patrioci zrobią to w miarę humanitarny sposób.
Nie wiedzieć czemu przypomniał mi się taki fragment z "Paragrafu 22" gdzie amerykańskie dowództwo w celu podniesienia patriotyzmu w armii wydało rozkaz, że każdy żołnierz która będzie chciał dostać obiad musi wyrecytować "Deklarację niepodległości" a jeżeli do tego obiady zechce jakieś dodatki lub przyprawy to jeszcze powinien zaśpiewać "Gwieździsty sztandar". ;)
figaro56
Żywa legenda

Postprzez RakuNH » 04 Lis 2011 21:04

Figaro teraz to już po prostu jestem zdruzgotany. Co ma Schengen do UE? Kojarzysz może takie państwo jak Szwajcaria?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez figaro56 » 04 Lis 2011 21:36

Nie przypominam sobie abym pisał cokolwiek o Schengen więc to pytanie chyba nie do mnie. Dla twojej wiadomości jestem zwolennikiem traktatu z Schengen.
Co ma tam wspólnego Szwajcaria i Schengen? Jak to ma się do Polski?

Co do tych "ziobrystów" w PIS-ie to chyba jakiś ponury żart że ta dwójka obrzydliwych cyników jak Ziobro i Kurski miały zostać demokratycznymi twarzami tej partii. Gdzie była ta ich demokracja kiedy wyrzucano z Pisu Kluzik i jej ekipę. Ta decyzja może tylko przynieść korzyści Kaczyńskiemu. Chyba nie było w PIS-ie bardziej obrzydliwych postaci jak ta wyrzucona dwójka.
figaro56
Żywa legenda

Postprzez RakuNH » 04 Lis 2011 21:39

"Wprowadzimy z powrotem granice i zamkniemy się szczelnie w naszym przepięknym przaśnym grajdołku." :roll:

Tak się to ma do Polski, że swoboda podróżowania nie jest równoznaczna z koniecznością wchodzenia do Unii.
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez Kacpero221 » 04 Lis 2011 22:21

Awatar użytkownika
Kacpero221
Kadra A

Postprzez Zann » 04 Lis 2011 22:27

;)
Ostatnio edytowany przez Zann, 15 Lis 2011 00:14, edytowano w sumie 1 raz
Zann
Młodzieżowiec

Postprzez friducha » 04 Lis 2011 22:57

bye
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez Zann » 05 Lis 2011 00:01

;)
Ostatnio edytowany przez Zann, 15 Lis 2011 00:14, edytowano w sumie 1 raz
Zann
Młodzieżowiec

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości