zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Ten facet pasuje do tego urzędu jak wół do karety. Kwaśniewski co by o nim nie mówić nawet na miękkich nogach wygląda przy nim jak mąż stanu przy kierowniku PGR-u. Dość kompromitowania mojego kraju przez tego pożal się Boże prezydenta. Jak sobie jeszcze przypomnę tę jego elokwentną minister Fotygę, to temu towarzystwu już dziękujemy. Z tej radości, że już nie będę musiał go na tym stanowisku oglądać deklaruję zafundować mu wizytę w gabinecie dentystycznym i niech mu na mój koszt zrobią porządek z tymi czarnymi pieńkami które pokazuje w uśmiechu.
matti napisał(a):No przydałoby się żebyś rzucił kilka przykładów tej fatalnej prezydentury! A i jeszcze ukażcie mi drodzy bracia jak to Kaczyński był rusofobem? Czyżby dlatego, że widział jako jedyny najazd Rosji na bezbronną Gruzję, a może dlatego, że walczył o pamięć? Może widział złego człowieka w Putinie? Jak wy nie widzicie to należy już zacząć się leczyć!!!
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Według sponsorowanego przez UE raportu niezależnej międzynarodowej komisji powołanej do zbadania konfliktu Gruzja "rozpoczęła nieuzasadnioną wojnę". Raport, opublikowany 30 września 2009 stwierdza m.in., że "Ostrzał artyleryjski Cchinwali (stolicy Osetii Pd.) przez gruzińskie siły wojskowe nocą z 7 na 8 sierpnia 2008 stał się początkiem zbrojnego konfliktu na dużą skalę." Potem dodaje: "Powstaje pytanie, czy owo użycie siły (...) było uzasadnione w rozumieniu prawa międzynarodowego. Otóż nie było."
figaro56 napisał(a):ale i ja mam swoje solidarnościowe epizody w życiu i jakiś tam mały udział w tym co się stało w 80 roku jak i po nim".
Predator napisał(a):Naprawdę figaro? Byłeś w ZOMO? Szczerze pisząc tak podejrzewałem sądząc po Twoich poglądach politycznych ...
dan napisał(a): Poza tym przesadzasz, bo w czasie swojej prezydentury nie przyniósł Polakom ani razu wstydu, a ten epizod był późniejszy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości