Kategorie biathlonowe:
1. Najlepszy biathlonista roku -
Jewgienij Ustjugow - za ogromny postęp poczyniony w tym przeciągu 2010 roku, za złoto na IO w Kanadzie, za bycie sympatycznym chłopakiem z zawadiackim wąsikiem
2. Najlepsza biathlonistka roku -
Magdalena Neuner - co tu dużo mówić, po prostu najlepsza i najpiękniejsza. Gwiazda igrzysk, poza tym zdobyta znów Kryształowa Kula, wybór mógł być tylko taki.
3. Najważniejsze wydarzenie biathlonowe mijającego roku - Jak dla mnie, to powrót Jurjewej do biathlonu
4. Największa porażka biathlonowa mijającego roku - Druga część sezonu w wykonaniu Heleny Jonsson. Miała taką przewagę, że niemożliwością było ją stracić, a jednak...
Kategorie forumowe:
1. Ulubiony forumowicz - Ogólnie jest to chyba jedyne forum, na którym się udzielam i na którym lubię właściwie każdego, ale moje trio ulubionych to
Masza, Karlos i Markos, a reszta zaraz za ich plecami
Ogólnie nie da się was nie lubić.
2. Forumowicz o największym poczuciu humoru -
Figaro, bardzo lubię czytać jego posty pisane z przymrużeniem oka, choć czasem wkurza mnie jak sobie żartuje z moich prognoz dotyczących wyników Rosjan
3. Forumowicz piszący najmądrzejsze posty -
Albatros - cholernie mądre posty pisze. Można się z nich sporo dowiedzieć, wielki plus. Pozytywne jest także to, że tutaj właściwie każdy pisze fajne posty i dobre jest to, że można się z nich wiele nauczyć, zwłaszcza czytając posty Figaro czy Markosa.
4. Najbardziej (błyskotliwy) inteligentny forumowicz -
Markos zawsze mi pod tym względem imponował i to się nie zmieniło.
5. Największy nabijacz - Cóż, tutaj wybór może być tylko jeden, nasza żywa legenda
Raku 6. Największy dyletant (osoba, która pisze o czymś o czym nie ma bladego pojęcia) - Brak tutaj takiej osoby i to bardzo cieszy.
7. Największy dziwak -
Matti bez żadnych wątpliwości z powodów swoich uprzedzeń do kilku narodów.
8. Najbardziej pomocy forumowicz -
Karlos, bo wiele razy podawał bardzo ciekawe informacje z rosyjskiego obozu i robi to nadal.
9. Ulubiony redaktor - Nie potrafię wyróżnić żadnego, każdy ma spory wkład w to co ukazuje się na stronie.
10. Ulubiony temat -
Najpiękniejsze biathlonistki 11. Najlepszy podpis w stopce - Sam nie wiem...
12. Najlepszy avatar -
Masza, ze swoim łosiem i Lenką.
13. Najbardziej niedoceniany forumowicz -
Kacper wydaje mi się niedoceniany, a bardzo lubię czytać jego posty.
14. Najbardziej wkurzający forumowicz -
Kasiak bez dwóch zdań.
Dodam jeszcze, że osoby, której mi tutaj najbardziej brakuje jest
Gaucho. Mogłaby się częściej udzielać