Snill Jenta napisał(a):To mimo wszystko przykra sprawa...
W komentarzach (użyłabym tu pewnego słowa) na fejsbuku oczywiście nie widzą różnicy pomiędzy wymysłami Szwedów a faktycznym problemem. Gdzie ja żyję?
Snill Jenta napisał(a):"Wielka sensacja", bo Norwegia pokonała Francję? Nie dla mnie Plan wykonany, gratulerer så mye
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):A czemu Niemcy grają rezerwami? Nie ma okienka niczym w NHL w czasie IO? Pytam serio bo się nie znam.
Sven napisał(a):Może nie zachwyt ale całą winę obarczać trenera też nie ma co.
Najbardziej rozbawia mnie to jak wygrywali to nic nie było o nim, tak to sami zawodnicy wygrywali, bez udziału trenera a teraz porażka i nagle co? Przypomniało się niektórym, że to nagle jego błąd?
Dla mnie dziwne zachwyty to były nad Wentą, który miał do dyspozycji jeszcze lepszych zawodników (może po prostu młodszych) i co przez tyle lat osiągnął?
Aż dwa medale wielkich imprez, co pewnie jakby Michaelowi tyle czasu ile jemu to też by coś ugrał.
W klubie znacznie lepiej mu idzie, może dlatego, że jest u siebie a tutaj niestety, nie wyszło, tylko dziwi mnie to, że wszystko nagle wina jego.
Sven napisał(a):
Dla mnie dziwne zachwyty to były nad Wentą, który miał do dyspozycji jeszcze lepszych zawodników (może po prostu młodszych) i co przez tyle lat osiągnął?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość