zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
dan napisał(a):Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że mistrzostwa świata dywizji 1 do lat 18 w hokeju na lodzie mające odbyć się w Krynicy dojdą do skutku. Co prawda bez udziału publiczności, ale jednak. Z kilku powodów mi się wydaje ta decyzja dziwna. Po pierwsze w ogóle nie powinna ta impreza dojść do skutku w tym terminie z powodu tragedii samolotu prezydenckiego. Po drugie dla tych młodych chłopaków granie w mistrzostwach świata to jest wydarzenie i myślę, że przykra jest taka gra bez kibiców, przykra przede wszystkim właśnie dla młodych. I po trzecie jak Oni mają się cieszyć ze zdobywanych bramek w takiej chwili?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości