Marne 2h oglądania niezłego tenisa ze strony Azarenki.
 Marne 2h oglądania niezłego tenisa ze strony Azarenki.

. Ja tu się już szykowałem do tego że Aga w końcu uciszy wyjca, a tu mocarna Marion zrobiła psikusa i zrobiła to co powinna była już zrobić Cibulkova. No ale jest jeszcze drugi wyjec do uciszenia choć może ją uciszy Karolina i obie Polki zmierzą się w finale, ale wpierw trzeba ograć Francuzkę
 . Ja tu się już szykowałem do tego że Aga w końcu uciszy wyjca, a tu mocarna Marion zrobiła psikusa i zrobiła to co powinna była już zrobić Cibulkova. No ale jest jeszcze drugi wyjec do uciszenia choć może ją uciszy Karolina i obie Polki zmierzą się w finale, ale wpierw trzeba ograć Francuzkę  .
 .
 Finał powinien być pomiędzy Polkami, bo Maria tak jak Viktoria odczuwa powoli zmęczenie po IW (obie były w finale). Z kolei Bartoli nie wygrała ani jednego meczu w spotkaniu z Agą.
 Finał powinien być pomiędzy Polkami, bo Maria tak jak Viktoria odczuwa powoli zmęczenie po IW (obie były w finale). Z kolei Bartoli nie wygrała ani jednego meczu w spotkaniu z Agą.
 .
 .
 , najpierw rywalki z drugiej, trzeciej setki rankingu, a następnie pojedynki z ledwo trzymającymi się na nogach Wiliams oraz Bartoli
 , najpierw rywalki z drugiej, trzeciej setki rankingu, a następnie pojedynki z ledwo trzymającymi się na nogach Wiliams oraz Bartoli   .
 . 

RychuGKM napisał(a):Mam pytanie. Dlaczego Radwańska zarówno w 1 , jak i 2 secie serwowała jako pierwsza? Czy nie powinno być tak , że w 2 secie pierwsza powinna serwować rosjanka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości